![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Existuje potřeba uživatelských účtů? Vím, že 3 lidi, kteří žijí togeather a nastavení počítače pro ně. Jenom jsem přemýšlel počasí s 3 uživatelské účty poběží počítač pomalejší? Bude to vliv na pevném disku a hodně? Já chci jen vědět, výkon moudrý, co se stane, pokud 3 uživatelských účtů, které znějí místo že jeden obyčejný uživatel. Díky:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to dobré, pokud jeden nebo více uživatelů mají obsah nechtějí žádné jiné uživatele, aby mohli zobrazit jako si můžete vybrat, nebudete sdílet přístup k souborům. Také má potenciál ke zvýšení bezpečnosti pro procházení internetu, a to může být dobré nemůže ji.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přesunuta do operačních systémů Windows fóru.
| |||
| |||
| A opět: Je nám líto. ![]() Nazdraví Dave.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| soz ime na nové fórum, dident Podívejte se na všechny kategorie správně ... by zde umístěny |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vista Uživatelské účty děti vlastní účty | shawn4800 | Operační systémy Windows | 3 | 6. leden 2009 11:05 |
| Windows uživatelských účtů | conaghan | Operační systémy Windows | 1 | 6. Prosinec 2007 06:12 |
| Problém Změna Uživatelské účty | johnnydav | Operační systémy Windows | 19 | 1. listopadu 2007 13:56 |
| Uživatelské účty | cheddon | Operační systémy Windows | 8 | 25. října 2007 13:47 |
| Thread Nástroje | |
| |