![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει ανάγκη για λογαριασμούς χρηστών; Ξέρω 3 άτομα που ζουν togeather και τον καθορισμό ενός υπολογιστή για αυτούς. Απλώς αναρωτιόμουν καιρού έχοντας 3 λογαριασμοί χρηστών θα διαρκέσει έναν υπολογιστή πιο αργό; Θα ισχύει το χώρο του σκληρού δίσκου από μια παρτίδα; Θέλω μόνο να μάθω επιδόσεις σοφό, τι θα συμβεί εάν 3 λογαριασμοί χρηστών έχουν προστεθεί αντί του ότι ένα απλό χρήστη. Ευχαριστώ:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι καλό, αν ένας ή περισσότεροι χρήστες έχουν περιεχόμενο δεν θέλουν καμία άλλη χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να δείτε, όπως μπορείτε να επιλέξετε να μη μοιράζονται την πρόσβαση σε αρχεία. Έχει επίσης δυναμικό για την αύξηση της ασφάλειας για την περιήγηση στο Internet, και ότι μπορεί να είναι μόνο καλό δεν μπορεί να είναι.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μεταφέρθηκε στο Windows Λειτουργικά Συστήματα φόρουμ.
| |||
| |||
| Για άλλη μια φορά: Ωχ. ![]() Cheers Dave.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| soz νέο όνομα στο φόρουμ, dident εξετάσουμε όλες τις κατηγορίες σωστά ... θα πρέπει να του τοποθετηθεί εδώ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Vista λογαριασμούς χρηστών παιδιά λογαριασμούς | shawn4800 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 6 Jan 2009 11:05 |
| Λογαριασμούς χρήστη των Windows | conaghan | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 6 Δεκ 2007 06:12 |
| Πρόβλημα Αλλαγή λογαριασμών χρήστη | johnnydav | Λειτουργικά συστήματα Windows | 19 | 1η Νοεμβρίου 2007 13:56 |
| Λογαριασμοί χρηστών | cheddon | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 25 Οκτ 2007 13:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |