![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ima li potreba za korisničke račune? Znam 3 ljudi koji žive togeather i postavljanje računalnog se za njih. Sam bio pravedan pitate vremenskim vlasništvo 3 korisničkih računa će se pokrenuti računalo sporije? Hoće li to utjecati na hard disk prostora po mnogo? JA pravedan ištanje to znati performanse mudrih, što će se dogoditi ako 3 korisničkih računa je dodano, umjesto da je jedan običan korisnik. Hvala:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je dobro ako je jedan ili više korisnika sadržaja kojeg oni ne žele da se bilo koji drugi korisnici moći vidjeti kako Vam mogu odlučiti da ne dijele pristup datotekama. Također ima potencijal da se poveća sigurnost za pregledavanje Interneta, te da mogu biti samo dobri ne mogu to.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Premjestiti u Windows operacijski sustavi forum.
| |||
| |||
| Još jednom: Ups. ![]() Cheers Dave.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| soz ime za novi forum, dident pogledaj sve ispravno ... trebao bi za postavljeni ovdje |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vidik Korisnički računi djecu vlastitim računima | shawn4800 | Windows Operating Systems | 3 | 6. siječanj 2009 11:05 |
| Windows korisnik računi | conaghan | Windows Operating Systems | 1 | 6. prosinac 2007 06:12 |
| User Accounts problem Promjena | johnnydav | Windows Operating Systems | 19 | 1. studeni 2007 13:56 |
| Korisnički računi | cheddon | Windows Operating Systems | 8 | 25. listopad 2007 13:47 |
| Thread Tools | |
| |