![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van-e szükség a felhasználói fiókok? Tudom, 3 élő emberek togeather, valamint a számítógépes fel őket. Én csak gondoltam, miután az időjárás 3 felhasználói fiókokat, majd a számítógép lassabb? Vajon ez a hatása a merevlemez egy csomó? Csak azt szeretném tudni teljesítményét okos, hogy mi fog történni, ha 3 felhasználói fiókot adnak ahelyett, hogy egy sima felhasználót. Köszi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jó, ha egy vagy több felhasználó tartalom nem akar más felhasználók számára, hogy képet lehet választani, nem osztom a fájlokat. Ez is egy lehetséges biztonságának javítására internetböngészés, és hogy csak jó lehet nem az.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áthelyezve a Windows operációs rendszerek fórum.
| |||
| |||
| Ismétlem: Oops. ![]() Cheers Dave.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| soz új név a fórumon, dident nézd meg az összes kategória megfelelően ... kell az itt elhelyezett |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vista Felhasználói fiókok gyerekek saját számlák | shawn4800 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 6. január 2009 11:05 |
| Windows felhasználói fiókok | conaghan | A Windows operációs rendszerek | 1 | 6. december 2007 06:12 |
| Probléma változó felhasználói fiókok | johnnydav | A Windows operációs rendszerek | 19 | 1. november 2007 13:56 |
| Felhasználói fiókok | cheddon | A Windows operációs rendszerek | 8 | 25. október 2007 13:47 |
| Téma eszközök | |
| |