![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar yra vartotojų sąskaitas reikia? Žinau 3 žmones, kurie gyvena togeather ir nustatyti kompiuterių iki jų. I was just wondering oras turintys 3 vartotojų sąskaitos bus paleisti kompiuterį lėčiau? Ar ji įtakos kietajame diske iki aikštelė? Aš tiesiog noriu žinoti, veiklos išmintingas, kas atsitiks, jei 3 vartotojų sąskaitas įrašomos vietoj, kad vienas iš paprasto vartotojo. Ačiū:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai gerai, jei vienas ar daugiau vartotojų turi turinį, kurį jie nenori, bet kiti vartotojai galės matyti, kaip jūs galite pasirinkti ne dalintis prieiga prie bylų. Taip pat yra galimybė padidinti saugumą, naršymą internete, ir kad gali būti geras, negali jis.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Perkelta į "Windows" operacinės sistemos forume.
| |||
| |||
| Vėl: Oi. ![]() Cheers Dave.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Soz ime nauji forumas, dident žiūrėti visas kategorijas tinkamai ... turėtų būti pateikiami iš čia |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vista Vartotojų abonementai vaikams savo sąskaitų | shawn4800 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 6 sausis 2009 11:05 |
| Windows "vartotojo sąskaitos | conaghan | Windows "operacinės sistemos | 1 | 6 gruodis 2007 06:12 |
| Problemų keitimas Vartotojų abonementai | johnnydav | Windows "operacinės sistemos | 19 | 1 lapkritis 2007 13:56 |
| Vartotojų abonementai | cheddon | Windows "operacinės sistemos | 8 | 25 spalis 2007 13:47 |
| Temos įrankiai | |
| |