![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vai ir nepieciešams lietotāja kontu? Es zinu 3 cilvēkus, kas dzīvo togeather un veidojot datoru līdz viņiem. Man bija tikai laika jautājums, kam ir 3 lietotāju kontus darbosies dators lēnāk? Vai tā īstenošanai cietā diska vieta ar daudz? Es tikai gribu zināt sniegumu gudrs, kas notiks, ja 3 lietotāju kontus papildina, nevis ka viens vienkāršs lietotājs. Thanks:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir labi, ja viens vai vairāki lietotāji ir satura viņi negrib citiem lietotājiem, lai varētu apskatīt kā jūs varat izvēlēties nevar dalīties ar piekļuvi dokumentiem. Tā arī ir potenciāls, lai uzlabotu drošību interneta pārlūkošanai, un ka var būt tikai laba, nevar tā.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārcelts uz Windows Operating Systems forums.
| |||
| |||
| Vēlreiz: Ups. ![]() Cheers Dave.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| soz ime jauns, lai forumā dident apskatīt visas kategorijas pareizi ... vajadzētu of ievieto šeit |