![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Existuje potreba užívateľských účtov? Viem, že 3 ľudí, ktorí žijú togeather a nastavenie počítača pre ne. Jenom jsem přemýšlel počasia s 3 používateľské účty poběží počítač pomalšie? Bude to vplyv na pevnom disku a veľa? Chcem len vedieť, výkon múdry, čo sa stane, ak 3 používateľských účtov, ktoré znejú miesto že jeden obyčajný užívateľ. Vďaka:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to dobré, ak jeden alebo viac užívateľov majú obsah nechcú žiadne iné užívateľov, aby mohli zobraziť ako si môžete vybrať, nebudete zdieľať prístup k súborom. Tiež má potenciál na zvýšenie bezpečnosti pre prehliadanie internetu, a to môže byť dobré nemôže ju.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Premiestnená do operačných systémov Windows fóre.
| |||
| |||
| A opäť: Je nám ľúto. ![]() Nazdraví Dave.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| SVZ ime na nové fórum, dident Pozrite sa na všetky kategórie správne ... by tu umiestnené |