![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Има ли потреба за корисничке рачуне? Знам 3 људи који живе тогеатхер и постављање рачунарског се за њих. ЈА је праведан питате временским власништво 3 корисничких рачуна ће се покренути рачунар спорије? Хоће ли то утицати на хард диск простора по много? ЈА праведан оскудица за кноткле перформансе мудрих, што ће се десити ако 3 корисничких рачуна је додато, уместо да је један обичан корисник. Хвала:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је добро ако је један или више корисника садржаја којег они не желе да се било који други корисници моћи да виде како Вам могу одлучити да не деле приступ датотекама. Такође има потенцијал да се повећа сигурност за прегледање Интернета, те да могу бити само добри не могу то.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покрет у Уиндоус оперативни системи форум.
| |||
| |||
| Још једном: Упс. ![]() Цхеерс Даве.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| соз име за нови форум, дидент погледај све исправно ... требало би за постављени овде |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Видик Кориснички рачуни децу сопственим рачунима | схаун4800 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 6 јануар 2009 11:05 |
| Уиндоус корисник рачуни | цонагхан | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 6 децембар 2007 06:12 |
| Усер Аццоунтс проблем Промена | јохнныдав | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 19 | 1 новембар 2007 13:56 |
| Кориснички рачуни | цхеддон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 25 октобар 2007 13:47 |
| Тхреад Тоолс | |
| |