![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи є необхідність для облікових записів користувачів? 3 Я знаю людей, які живуть togeather та встановлення комп'ютерів для них. Мені було просто цікаво, погода з 3 рахунку користувач запускає комп'ютер повільніше? Чи буде він здійснити простору на жорсткому диску, багато? Я просто хочу знати виконання мудрий, що станеться, якщо 3 облікові записи також додав, що замість однієї рівнині користувачів. Спасибо:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, якщо один або більше користувачів змістом вони не хочуть, щоб інші користувачі зможуть переглядати, як ви можете вибрати не мають спільний доступ до файлів. Вона також має потенціал для підвищення рівня безпеки Інтернету, а це може бути тільки добро може не те.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Переїхав у форумі операційних систем Windows.
| |||
| |||
| Ще раз: На жаль. ![]() Cheers Dave.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Соз IME новий форум, dident дивитися на всі категорії правильної ... повинна розміщених тут |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Облікові записи користувачів Vista діти власний рахунок | shawn4800 | Операційні системи Windows | 3 | 6 січня 2009 11:05 |
| Рахунки користувачів Windows | conaghan | Операційні системи Windows | 1 | 6 грудня 2007 06:12 |
| Проблеми зміни облікових записів користувачів | johnnydav | Операційні системи Windows | 19 | 1 листопада 2007 13:56 |
| Облікові записи користувачів | Cheddon | Операційні системи Windows | 8 | 25 жовтня 2007 13:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |