μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

UXtheme Patcher Βοήθεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Απρίλη 2009, 13:05
Μέλος Ομάδα

Default UXtheme Patcher Βοήθεια

Έι!
Θα κατεβάσει UXtheme μπαλλωμάτης να μου επιτρέψει να εγκαταστήσετε τα Windows XP νέα θέματα. Όταν ενημέρωσης κώδικα, άλλαξε μου θέμα σε Windows classic, προσπάθησα να το αλλάξετε από Luna, αλλά να έχεις ένα τρέχει DLL λάθους και δεν μπορώ να αλλάξω το θέμα. Κάθε φορά που προσπαθώ να τροποποιήσει και να πάρω τα θέματα RUN DLL έχει σταματήσει να εργάζεται

Είμαι σε
Windows XP Professional SP3

χάρη?)

Tom
Old 7 Απρίλη 2009, 13:09
Μέλος Ομάδα

Default UXtheme Patcher Βοήθεια

Παρακαλώ σημειώστε επίσης ότι έχω κάνει επαναφορά του συστήματος, ως εκ τούτου, δεν έχουν πλέον το πρόβλημα, αλλά θα ήταν μεγάλο για να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει αυτό το χαρακτηριστικό:)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.