![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, че ми е малко над една година, той все още трябва да се работи много бързо, отколкото е. Построих тя да бъде в състояние да тече Crysis (тя да се използва, много добре), и тя трябва да бъде в състояние да тъй като надвишава препоръчителните системни изисквания. Crysis не е един от любимите ми игри, така че този не е това, което с Im разочарован, аз просто исках да се даде перспектива за това какво ми издокарвам трябва да се прави. дори по-стари игри като бойно поле 2 и компания на герои (особено) взема завинаги да се зареди нагоре. Не само това, но системата за стартиране отнема много повече, отколкото трябва (въпреки като само около 6 много леки програми за стартиране списък). Аз сте опитвали актуализирането шофьори, управлението на Windows услуги, аз правя рутинни defrag седмично. Vista Ultimate 64 64 athlonx2 AMD 6000 + 4GB DDR2 ATI Radeon 2900XT HD 1GB maxtor SATA или нещо друго 7200rpm 3Gb / и McAfee идва до чиста, както и spybot. на програми за начално са McAfee, realtek аудио, spybot, прозорци (не Internet) Explorer, Аз не съм с Aero или някакви специални теми, ефекти са на разстояние. ccleaner didn't изглежда да направя много. прозорците на услуги, които да не правят нищо за мен вече са били с увреждания благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя е била първоначално оценява, че Vista ще се нуждае reformatting и инсталиране на най-малко веднъж годишно, и аз трябва да призная, след около една година моите стари Vista PC започна забавянето право нагоре, аз само reinstalled когато заминах I към майка ми, това е много бързо, отколкото сега тя е със сигурност. Така че може да носи, че има всичко друго, ако не успее. Все пак моята основна грижа е да не се споменава марка на RAM? Ако това е така, защото това е родово, то може да бъде проблем, построен евтино и не построени до последно. 2GB DDR2 пръчки са толкова евтини сега, че може да се струва това.