![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ok, i když můj systém je o něco více než rok starý, je třeba stále běží hodně rychleji, než to je. Postavil jsem se, aby byl schopen běžet Crysis (dřív, velmi dobře), a to by mělo být umožněno, protože překračuje doporučené požadavky na systém. Crysis není jeden z mých oblíbených hrách, takže to je, co s im frustrovaný, já jen chtěl, aby to, co můj pohled na plošinu měla dělat. i starší hry jako je Battlefield 2 a Company of Heroes (zejména) věčně trvat až do zatížení. nejen to, ale spuštění systému se hodně déle, než by měl (i když mají jen asi 6 velmi lehký programů na startu list). jsem se pokusil aktualizovat ovladače, správa oken služeb i do běžné Defrag týdně. Vista Ultimate 64 AMD 64 athlonx2 6000 + 4 GB DDR2 ATI Radeon 2900XT HD 1 GB Maxtor SATA nebo něco jiného 7200rpm 3Gb / s McAfee přichází čisté, stejně jako Spybot. Programy na boot jsou McAfee, Realtek audio, Spybot, okna (nikoliv k internetu) explorer I'm not pomocí Aero nebo jakékoliv speciální témata, účinky jsou všechny pryč. ccleaner didnt Zdá se, že to moc. Služby systému Windows, které si nic pro mě bylo už se zdravotním postižením díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Byl původně odhadovalo, že Vista bude potřebovat přeformátování a instalace nejméně jednou ročně, a já musím přiznat, asi po roce mých starých Vista PC začala zpomalení až jsem jen přeinstalovat, když jsem prošel i na moje maminka, je to mnohem rychlejší, než tomu bylo nyní jistý. Takže byste mohli nést na paměti, že pokud vše ostatní selže. Nicméně můj hlavní problém je, že neuvádějí značku RAM? Jestli je to proto, že je to obecné, to může být problém, postavený levně a není postavena tak, aby poslední. 2GB DDR2 hole jsou dnes tak levné, že by mohl být za to.