![]() |
|
| |||
| |||
| ok, αν το σύστημά μου είναι λίγο πάνω από ένα χρόνο παλιά, εξακολουθεί να πρέπει να τρέχει πολύ πιο γρήγορα από ό, τι είναι. i κατασκευάζονται ώστε να είναι σε θέση να τρέχει crysis (που χρησιμοποιείται για την, πολύ καλά), και θα πρέπει να είναι σε θέση να εφόσον αυτό υπερβαίνει τις συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος. crysis δεν είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια, οπότε δεν thats im απογοητευμένοι με αυτό, θα ήθελα απλώς να δώσει μια προοπτική για το τι μου ντύσιμο θα έπρεπε να κάνουμε. ακόμη και μεγάλα παιχνίδια όπως το Battlefield 2 και η εταιρεία των ηρώων (κυρίως) να λαμβάνουν πάντα μέχρι να φορτώσει. Δεν μόνο αυτό, αλλά την εκκίνηση του συστήματος παίρνει πολύ μεγαλύτερη από όσο πρέπει (παρά το γεγονός ότι μόνο το 6 προγράμματα πολύ φως για την εκκίνηση του καταλόγου). Έχω δοκιμάσει την ενημέρωση οδηγών, διαχείριση υπηρεσιών παράθυρα, να κάνω Defrag ρουτίνας εβδομαδιαίως. Vista Ultimate 64 64 athlonx2 AMD 6000 + 4GB DDR2 ATI Radeon 2900XT HD 1gb Maxtor SATA ή κάτι άλλο 7200rpm 3GB / s McAfee έρχεται καθαρό, όπως επίσης και Spybot. τα προγράμματα για την εκκίνηση είναι McAfee, Realtek ήχο, Spybot, παράθυρα (δεν internet) εξερευνητής, Δεν είμαι χρησιμοποιώντας αεροσηράγγων ή για οποιαδήποτε ειδική θέματα, όλα τα αποτελέσματα είναι εκτός λειτουργίας. ccleaner didn't φαίνεται να κάνει πολλά. παράθυρα υπηρεσίες που δεν κάνουν τίποτα για μένα ήταν ήδη απενεργοποιηθεί ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Ήταν αρχικά υπολογισθεί ότι Vista θα χρειαστεί αλλαγή και την εγκατάσταση, τουλάχιστον μία φορά ετησίως, και οφείλω να ομολογήσω μετά από περίπου ένα χρόνο παλιό μου PC Vista άρχισε επιβράδυνση μέχρι μου μόνο επανεγκαθίστανται όταν περάσει πάνω i μαμά μου, είναι πλέον πολύ πιο γρήγορα από ό, τι ήταν σίγουρο. Έτσι, μπορείτε να το λάβει υπόψη του, εφόσον όλα τα άλλα αποτύχουν. Ωστόσο βασική ανησυχία μου είναι ότι δεν γίνεται αναφορά σε ένα εμπορικό σήμα της μνήμης RAM; Αν αυτό γιατί είναι κοινή, ίσως να είναι το πρόβλημα, η κατασκευή με χαμηλό κόστος και δεν είναι κατασκευασμένο για τελευταία φορά. 2GB DDR2 ράβδοι είναι τόσο φθηνή τώρα, ότι μπορεί να αξίζει τον κόπο.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αργή νέο υπολογιστή .. Ξεφορτώθηκε του συστήματος των Windows σουίτα πριν από μία εβδομάδα και με αργούς ρυθμούς. | bryan123 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 25 Αυγούστου 2009 10:40 |
| Τυχαία Crashes, Userinit.exe Ίσως, δεν μπορεί να υπολογίσω το Πρόβλημα | Anders | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 12 | 19 Μαΐου 2009 17:03 |
| Πρόβλημα υλικού, πρέπει να καταλάβεις ποια είναι η αιτία. | Paulo1344 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 10 Δεκ. 2008 16:32 |
| Κάθε ποσό που μπορεί να το λογισμικό αυτό το πρόβλημα; | SgtBillcoJD | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 30 Ιαν 2008 13:48 |
| Δεν μπορείτε να υπολογίσετε πόσο ... | bloodoath6136 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 23 Ιαν 2008 06:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |