manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Vrlo sporo, ne mogu shvatiti zašto

Reply

Thread Tools
Old 28 svi 2009, 16:23
Novi član grupe

Default Vrlo sporo, ne mogu shvatiti zašto

ok, moj sistem iako je nešto više od godinu dana stara, još uvijek bi trebalo prikazivati puno brže nego što je to. ja ga sagradili da bi mogli pokrenuti crysis (to se, vrlo dobro), i to bi trebalo biti u mogućnosti jer je veća od preporučene zahtjeve sustava. crysis nije jedan od mojih omiljenih igara, pa taj ne što im frustriran sa, JA pravedan ištanje to popuštanje moj perspektivu o tome što bi trebalo opremiti radite. čak i starije igre poput bojištu 2. i tvrtka herojima (posebno) uzeti zauvijek to učitavanje gore. ne samo to, nego pokretanju sustava traje mnogo dulje nego što bi trebala (iako ima samo oko 6 jako svjetlo za pokretanje programa na popisu). Ive 'pokušao ažuriranjem upravljačkih programa, upravljanje prozorima usluge, JA obaviti rutinsku prevariti tjedno.

Vista Ultimate 64
64 athlonx2 AMD 6000 +
4GB DDR2
ATI Radeon 2900XT HD 1GB
SATA maxtor nešto ili neku drugu 7200rpm 3Gb / s

McAfee dolazi do čistog, kao i Spybot.
programa na boot su McAfee, realtek audio, Spybot, prozori (ne internet) istraživač,

Im 'ne koristeći Aero ili nikakve posebne teme, sve su to efekti isključeni. ccleaner izgleda da to nije puno. prozori usluge koje ne morate ništa učiniti za mene već su bile onemogućene

hvala
Old 29 svi 2009, 03:01
Donatorska Grupa

Default Vrlo sporo, ne mogu shvatiti zašto

Ona je prvotno procijenjeno da će trebati Vista reformatting i instaliranje najmanje jednom godišnje,

i moram priznati, nakon oko godinu dana moj stari Vidik PC počela usporavanje desno gore, ja samo reinstalled kad sam prolazio i na moje mama, to je puno brže nego što je sada sigurno.

Tako da bi mogao nositi to na umu ako sve ostalo ne uspije.

Međutim moja glavna briga je da ne spominjemo brand RAM-a? Ako to je zato što je generički, on svibanj biti problem, a ne jeftino izgrađen sagrađena na zadnji.

2GB DDR2 štapovima su tako jeftini sada, da bi mogao biti vrijedan Internet.

My System: FordyPC

Procesor (i):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Matične ploče:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memorija:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafička kartica (e):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optički pogon (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Operacijski sustav (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Slow New Computer .. Je dobio osloboditi od Windows System Suite prije tjedan dana i još uvijek sporo. bryan123 Virus, Spyware i sigurnost 1 25 kolovoz 2009 10:40
Random Crashes, možda Userinit.exe, ne može riješiti problem Anders Virus, Spyware i sigurnost 12 19. svibanj 2009 17:03
Hardware Problem trebaju shvatiti što je uzrok. Paulo1344 General Hardware Chat 2 10. prosinac 2008 16:32
Tko u mogućnosti to podoba ovaj softver problem? SgtBillcoJD Općenito Software Chat 1 30 siječanj 2008 13:48
Ne mogu shvatiti kako ... bloodoath6136 Drives & Izmjenjivi mediji 3 23 siječanj 2008 06:23
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.