![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok, moj sistem iako je nešto više od godinu dana stara, još uvijek bi trebalo prikazivati puno brže nego što je to. ja ga sagradili da bi mogli pokrenuti crysis (to se, vrlo dobro), i to bi trebalo biti u mogućnosti jer je veća od preporučene zahtjeve sustava. crysis nije jedan od mojih omiljenih igara, pa taj ne što im frustriran sa, JA pravedan ištanje to popuštanje moj perspektivu o tome što bi trebalo opremiti radite. čak i starije igre poput bojištu 2. i tvrtka herojima (posebno) uzeti zauvijek to učitavanje gore. ne samo to, nego pokretanju sustava traje mnogo dulje nego što bi trebala (iako ima samo oko 6 jako svjetlo za pokretanje programa na popisu). Ive 'pokušao ažuriranjem upravljačkih programa, upravljanje prozorima usluge, JA obaviti rutinsku prevariti tjedno. Vista Ultimate 64 64 athlonx2 AMD 6000 + 4GB DDR2 ATI Radeon 2900XT HD 1GB SATA maxtor nešto ili neku drugu 7200rpm 3Gb / s McAfee dolazi do čistog, kao i Spybot. programa na boot su McAfee, realtek audio, Spybot, prozori (ne internet) istraživač, Im 'ne koristeći Aero ili nikakve posebne teme, sve su to efekti isključeni. ccleaner izgleda da to nije puno. prozori usluge koje ne morate ništa učiniti za mene već su bile onemogućene hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ona je prvotno procijenjeno da će trebati Vista reformatting i instaliranje najmanje jednom godišnje, i moram priznati, nakon oko godinu dana moj stari Vidik PC počela usporavanje desno gore, ja samo reinstalled kad sam prolazio i na moje mama, to je puno brže nego što je sada sigurno. Tako da bi mogao nositi to na umu ako sve ostalo ne uspije. Međutim moja glavna briga je da ne spominjemo brand RAM-a? Ako to je zato što je generički, on svibanj biti problem, a ne jeftino izgrađen sagrađena na zadnji. 2GB DDR2 štapovima su tako jeftini sada, da bi mogao biti vrijedan Internet.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Slow New Computer .. Je dobio osloboditi od Windows System Suite prije tjedan dana i još uvijek sporo. | bryan123 | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 25 kolovoz 2009 10:40 |
| Random Crashes, možda Userinit.exe, ne može riješiti problem | Anders | Virus, Spyware i sigurnost | 12 | 19. svibanj 2009 17:03 |
| Hardware Problem trebaju shvatiti što je uzrok. | Paulo1344 | General Hardware Chat | 2 | 10. prosinac 2008 16:32 |
| Tko u mogućnosti to podoba ovaj softver problem? | SgtBillcoJD | Općenito Software Chat | 1 | 30 siječanj 2008 13:48 |
| Ne mogu shvatiti kako ... | bloodoath6136 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 23 siječanj 2008 06:23 |
| Thread Tools | |
| |