![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK, bár a rendszer egy kicsit több mint egy éve, de még mindig kell egy sokkal gyorsabban fut, mint ez. Most, hogy tudja futtatni a Crysis (ez régen, nagyon-nagyon jól), és lehetővé kell tenni, hogy mivel az meghaladja az ajánlott rendszer követelményeinek. Crysis nem tartozik a kedvenc játékok, tehát nem thats what im frusztrált az, én csak azt akartam, hogy a terv, amit én fúrótoronyhoz kell támasztani. még régebbi játékok, mint a csatamezőn 2 és Company of Heroes (főleg) vegye örökké betölteni fel. nem csak ez, de a rendszer indításkor vesz egy csomó már nem kell (annak ellenére, hogy mindössze 6 nagyon könnyű programok az indítási listát). Megpróbáltam frissítése vezetők, irányító ablakok szolgáltatások, tudom rutin töredezettségmentesítse hetente. Vista Ultimate 64 64 athlonx2 AMD 6000 + 4GB DDR2 ATI Radeon 2900XT HD 1GB Maxtor SATA, vagy valami más 7200rpm 3Gb / s mcafee jön ki a tiszta, valamint a Spybot. A programot a boot McAfee, Realtek audio, Spybot, Windows (nem internet), a felfedező Én nem használó Aero vagy speciális témák, a hatások mindenkit. ccleaner didnt úgy tűnik, hogy nem sok. Windows Services hogy semmit nem értem már a fogyatékkal élő köszönöm |
|
| |||
| |||
| Ez volt az eredetileg becsült Vista lenne szüksége, hogy újra és telepítése legalább egyszer egy évben, Be kell vallanom, és körülbelül egy év után a régi Vista PC kezdett lassul ig, csak újra, amikor én telt be anyám, ez egy sokkal gyorsabban, mint azt a biztos. Szóval lehetne ellátni, hogy minden baj, ha mást nem. Azonban az én fő gond az, hogy nincs említés a márka RAM? Ha ez azért van, mert ez az általános, ez lehet a probléma, és nem építettek olcsóbban építettek utoljára. 2GB DDR2 botszékek annyira olcsó most, hogy talán megéri.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lassú Új számítógép .. Megszabadultak a Windows System Suite egy hete, és még mindig lassú. | bryan123 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | Augusztus 25, 2009 10:40 |
| Véletlenszerűen összeomlik, talán Userinit.exe, nem tudja kitalálni, hogy a probléma | Anders | Vírus, kémprogram és biztonság | 12 | 19. május 2009 17:03 |
| Hardware Probléma van szükség, hogy kitaláljuk, mi az oka. | Paulo1344 | Általános fémáru Chat | 2 | 10. december 2008 16:32 |
| Ha valaki tudja a szám ez a szoftver probléma? | SgtBillcoJD | General Chat szoftver | 1 | 30. január 2008 13:48 |
| Nem lehet kitalálni, hogyan ... | bloodoath6136 | Drives & Removable Media | 3 | 23. január 2008 06:23 |
| Téma eszközök | |
| |