פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

מאוד איטית, צביעות להבין למה

Reply

שרשרת כלים
Old 28 במאי 2009, 16:23
קבוצת חברות חדשות

Default מאוד איטית, צביעות להבין למה

בסדר, אם כי המערכת שלי היא קצת יותר, בת, זה עדיין אמור לפעול הרבה יותר מהר ממה שהיא. אני בנוי שהוא יהיה מסוגל להריץ crysis (זה היה אמור, מאוד מאוד טוב), וזה אמור שכן הוא עובר את דרישות המערכת המומלצות. crysis הוא לא אחד המשחקים האהוב עלי, לא כל כך thats IM מתוסכל עם מה, אני רק רוצה לתת פרספקטיבה על מה שלי חבל צריך לעשות. אפילו משחקים ישנים כמו שדה הקרב 2 ו חברה של גיבורים (במיוחד) להימשך לנצח לטעון למעלה. לא רק זה, אלא מערכת ההפעלה לוקחת הרבה יותר ממה שהוא צריך (למרות שיש רק 6 מאוד אור על תוכניות ברשימת ההפעלה). ניסיתי לעדכן מנהלי התקנים, לניהול שירותי Windows, אני עושה את שגרת defrag מדי שבוע.

Vista Ultimate 64
AMD 64 athlonx2 6000 +
4GB DDR2
ATI RADEON 2900XT HD 1GB
maxtor או משהו אחר SATA 7200rpm 3Gb / s

McAfee מגיעה למעלה נקי, כמו גם spybot.
התוכניות הן על אתחול McAfee, Realtek Audio, spybot, חלונות (לא באינטרנט) Explorer,

אני לא משתמש בכל Aero או נושאים מיוחדים, הם כל ההשפעות הנחה. ccleaner didn't seem לעשות הרבה. Windows Services לעשות כלום כי היו לי כבר מושבת

תודה
Old 29 במאי 2009, 03:01
קבוצת תורמים

Default מאוד איטית, צביעות להבין למה

זה היה במקור הערכנו כי Vista היה צריך reformatting והתקנה לפחות פעם בשנה,

ואני חייב להודות אחרי בערך שנה המחשב הישן שלי התחיל להאט Vista ימין למעלה, אני רק מחדש כאשר אני עברתי על פני אמא שלי, זה הרבה יותר מהר מאשר עכשיו זה היה בטוח.

אז אתה יכול לקחת את זה בחשבון כאשר כל עוד לא מצליח.

עם זאת הדאגה העיקרית שלי היא שאין אזכור של המותג של זיכרון RAM? אם הסיבה היא כללית, היא עשויה גם להיות בעיה, בנוי ולא בנוי cheaply הקודמת.

2GB DDR2 מקלות כה זול עכשיו, זה יכול להיות שווה את זה.

המערכת שלי: FordyPC

מעבד (ים):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
לוח האם:
ASUS P5Q / L רמה מקצועית (אינטל P43, ICH10)
זיכרון RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
כרטיס מסך (S):
PNY nvidia GeForce 9400 GT 512MB
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
כונן אופטי (S):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III 500W & Earthwatts
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
צג (S):
2 x P193WAd Acer
מערכת הפעלה (S):
XP Pro x86/XP מקצועית x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מחשב חדש איטי .. נפטרת Windows System Suite השבוע לפני ועדיין איטי. bryan123 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 25 אוגוסט 2009 10:40
אקראית קריסות, אולי Userinit.exe, אינו יכול להבין את הבעיה Anders וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 12 19th מאי 2009 17:03
החומרה של הבעיה, צריך להבין מה הוא הגורם. Paulo1344 כללי חומרה צ 'אט 2 -10 דצמבר 2008 16:32
כל אחד מסוגל להבין את תוכנה זו בעיה? SgtBillcoJD כללי תוכנות צ 'אט 1 עד ה -30 בחודש ינואר 2008 13:48
לא ניתן להבין איך ... bloodoath6136 כוננים & נשלפת 3 23 ינואר 2008 06:23
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.