![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר, אם כי המערכת שלי היא קצת יותר, בת, זה עדיין אמור לפעול הרבה יותר מהר ממה שהיא. אני בנוי שהוא יהיה מסוגל להריץ crysis (זה היה אמור, מאוד מאוד טוב), וזה אמור שכן הוא עובר את דרישות המערכת המומלצות. crysis הוא לא אחד המשחקים האהוב עלי, לא כל כך thats IM מתוסכל עם מה, אני רק רוצה לתת פרספקטיבה על מה שלי חבל צריך לעשות. אפילו משחקים ישנים כמו שדה הקרב 2 ו חברה של גיבורים (במיוחד) להימשך לנצח לטעון למעלה. לא רק זה, אלא מערכת ההפעלה לוקחת הרבה יותר ממה שהוא צריך (למרות שיש רק 6 מאוד אור על תוכניות ברשימת ההפעלה). ניסיתי לעדכן מנהלי התקנים, לניהול שירותי Windows, אני עושה את שגרת defrag מדי שבוע. Vista Ultimate 64 AMD 64 athlonx2 6000 + 4GB DDR2 ATI RADEON 2900XT HD 1GB maxtor או משהו אחר SATA 7200rpm 3Gb / s McAfee מגיעה למעלה נקי, כמו גם spybot. התוכניות הן על אתחול McAfee, Realtek Audio, spybot, חלונות (לא באינטרנט) Explorer, אני לא משתמש בכל Aero או נושאים מיוחדים, הם כל ההשפעות הנחה. ccleaner didn't seem לעשות הרבה. Windows Services לעשות כלום כי היו לי כבר מושבת תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה היה במקור הערכנו כי Vista היה צריך reformatting והתקנה לפחות פעם בשנה, ואני חייב להודות אחרי בערך שנה המחשב הישן שלי התחיל להאט Vista ימין למעלה, אני רק מחדש כאשר אני עברתי על פני אמא שלי, זה הרבה יותר מהר מאשר עכשיו זה היה בטוח. אז אתה יכול לקחת את זה בחשבון כאשר כל עוד לא מצליח. עם זאת הדאגה העיקרית שלי היא שאין אזכור של המותג של זיכרון RAM? אם הסיבה היא כללית, היא עשויה גם להיות בעיה, בנוי ולא בנוי cheaply הקודמת. 2GB DDR2 מקלות כה זול עכשיו, זה יכול להיות שווה את זה.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחשב חדש איטי .. נפטרת Windows System Suite השבוע לפני ועדיין איטי. | bryan123 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 25 אוגוסט 2009 10:40 |
| אקראית קריסות, אולי Userinit.exe, אינו יכול להבין את הבעיה | Anders | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 12 | 19th מאי 2009 17:03 |
| החומרה של הבעיה, צריך להבין מה הוא הגורם. | Paulo1344 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | -10 דצמבר 2008 16:32 |
| כל אחד מסוגל להבין את תוכנה זו בעיה? | SgtBillcoJD | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 13:48 |
| לא ניתן להבין איך ... | bloodoath6136 | כוננים & נשלפת | 3 | 23 ינואר 2008 06:23 |
| שרשרת כלים | |
| |