mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Labai lėtai, cant figure out kodėl

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 28, 2009, 16:23
Naujas Narys

Default Labai lėtai, cant figure out kodėl

Gerai, jei mano sistema yra šiek tiek daugiau metų, jis vis dar turėtų būti pradėta daug greičiau, nei ji yra. Aš pastatė jį galima paleisti Crysis (jis naudojamas, labai labai gerai), ir ji turėtų galėti, nes jis viršija rekomenduojamus sisteminius reikalavimus. Crysis ne viena iš mano mėgstamiausių žaidimų, todėl thats ne tai, ką jiems nusivylė, aš tik norėjau suteikti perspektyvos, ką mano įlaidai reikėtų daryti. net ir senesnius žaidimus, kaip Battlefield 2 ir Company of Heroes (ypač) imtis forever to load up. ne tik šio, bet sistemos paleisties trunka daug ilgiau, nei reikia (nors turi tik maždaug 6 labai lengvas programų startup sąraše). I've tried atnaujinti tvarkykles, valdyti Windows Services, I do įprastas Defrag savaitę.

Vista Ultimate 64
AMD 64 athlonx2 6000 +
4GB DDR2
ATI Radeon 2900XT HD 1gb
MAXTOR SATA ar ką nors kitą 7200rpm 3Gb / s

McAfee pasirodo švarus, taip pat Spybot.
ant įkrovos programos McAfee, Realtek audio, Spybot, langai (ne internet) Explorer,

Aš naudoju Aero arba jokios specialios temos, efektai visi yra išjungti. CCleaner didnt atrodo daug nuveikti. Windows Services, kad nieko man jau buvo išjungta

ačiū
Old Gegužė 29, 2009, 03:01
Donorų grupės

Default Labai lėtai, cant figure out kodėl

Iš pradžių buvo apskaičiuota, kad Vista turės formato ir įdiegti bent kartą per metus,

ir turiu pripažinti, maždaug po metų mano senasis PC Vista "pradėjo lėčiau dešinę aukštyn, aš tik iš naujo, kai aš išlaikė aš į mano mama, tai dabar žymiai greičiau nei tai buvo tikrai.

Taigi jums gali būti, kad tai, jei visi kiti metodai.

Tačiau man rūpi tai, kad jūs nemini RAM prekės ženklą? Jei tai, nes tai yra bendrinis, tai gali būti problema, pastatytas pigiau, o ne pastatytas paskutinis.

2GB DDR2 lazdos taip pigiai dabar, kad gali būti verta.

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mažoji naują kompiuterį .. Atsikratėme Windows System Suite savaitę ir vis dar lėtas. bryan123 Virus, Spyware & Security 1 Rugpjūtis 25, 2009 10:40
Atsitiktinė crashes, Gal Userinit.exe Can't figure out problema Anders Virus, Spyware & Security 12 Gegužė 19, 2009 17:03
Hardware problema, reikia išsiaiškinti, kas yra priežastis. Paulo1344 General Hardware Chat 2 10 gruodis 2008 16:32
Bet vienas gali suprasti šios programinės įrangos problema? SgtBillcoJD BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 30 sausis 2008 13:48
Negali suprasti, kaip ... bloodoath6136 Drives & Removable Media 3 23 sausis 2008 06:23
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.