rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Bardzo powoli, cant dowiedzieć się dlaczego

Reply

Narzędzia wątku
Old 28 maja 2009, 16:23
Nowe państwa grupy

ok, ale mój system jest nieco ponad rok, to nadal powinien być uruchomiony wiele szybciej niż jest w rzeczywistości. i zbudowane, aby mógł on uruchomić Crysis (do tej pory, bardzo dobrze), i powinien on być w stanie, gdyż przekracza zalecane wymagania systemowe. Crysis nie jest jednym z moich ulubionych gier, a więc to, co im nie thats frustracji z Chciałem tylko dać perspektywę na to, co my rig powinny być robisz. nawet starsze gry jak Battlefield 2 i Company of Heroes (zwłaszcza) podejmuje zawsze trzeba ładować. nie tylko tego, ale starcie systemu zajmuje znacznie więcej czasu niż powinien (mimo że tylko około 6 bardzo lekkich programów na liście). I've tried aktualizowania sterowników, zarządzanie oknami usług zrobić rutynowe defrag tygodniu.

Vista Ultimate 64
64 athlonx2 amd 6000 +
4GB DDR2
ATI Radeon 2900XT HD 1gb
Maxtor SATA lub coś innego 7200rpm 3Gb / s

McAfee staje się czysty, jak i Spybot.
programy na rozruchu są McAfee, Realtek audio, Spybot, okna (nie internetowe) odkrywca,

Nie używam lotniczej czy też za wszelkie szczególne tematy, efekty są wyłączone. ccleaner didnt wydają się zrobić. Windows Services że nic dla mnie nie były już wyłączone

dzięki
Old 29 maj 2009, 03:01
Grupa dawcy

To był pierwotnie szacowano, że Vista będzie konieczność ponownego instalowania i co najmniej raz w roku,

i muszę przyznać, po około roku moje stare Vista PC zaczął słabnąć aż, jedynie ponownie zainstalować, gdy zdałem i na moją mamę, to o wiele szybciej niż to było na pewno.

Więc można nosić na uwadze, że jeśli wszystkie inne sposoby zawiodły.

Jednak moim głównym problemem jest to, że nie wspomina marki RAM? Jeżeli okaże się, że to dlatego, że ogólna, to może być problem, budowane tanio, a nie do budowy ostatniego.

2GB DDR2 kije są tak tanie się, że może być warto.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.