menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Veľmi pomalé, nemožno zistiť, prečo

Reply

Thread Tools
Old 28. mája 2009, 16:23
Nový člen skupiny

Default Veľmi pomalé, nemožno zistiť, prečo

ok, aj keď môj systém je o niečo viac ako rok starý, je potrebné stále beží omnoho rýchlejšie, ako to je. Postavil som sa, aby bol schopný bežať Crysis (prv, veľmi dobre), a to by malo byť umožnené, pretože presahuje odporúčané požiadavky na systém. Crysis nie je jeden z mojich obľúbených hrách, takže to je, co s im frustrovaní, já len chcel, aby to, čo môj pohľad na plošinu mala robiť. aj staršie hry ako je Battlefield 2 a Company of Heroes (najmä) večne trvať až do zaťaženia. nielen to, ale spustení systému sa veľa dlhšie, ako by mal (aj keď majú len asi 6 veľmi ľahký programov na štarte list). som sa pokúsil aktualizovať ovládače, správa okien služieb i do bežnej Defrag týždenne.

Vista Ultimate 64
AMD 64 athlonx2 6000 +
4 GB DDR2
ATI Radeon 2900XT HD 1 GB
Maxtor SATA alebo niečo iného 7200rpm 3Gb / s

McAfee prichádza čisté, rovnako ako Spybot.
Programy na boot sú McAfee, Realtek audio, Spybot, okná (nie k internetu) explorer

I'm not pomocou Aero alebo akejkoľvek špeciálnej témy, účinky sú všetky preč. ccleaner didnt Zdá sa, že to moc. Služby systému Windows, ktoré si nič pre mňa bolo už so zdravotným postihnutím

vďaka
Old 29. mája 2009, 03:01
Darcu Skupina

Default Veľmi pomalé, nemožno zistiť, prečo

Bol pôvodne odhadovalo, že Vista bude potrebovať preformátovania a inštalácia najmenej raz ročne,

a já musím priznať, asi po roku mojich starých Vista PC začala spomalenie až jsem jen přeinstalovat, keď som prešiel aj na moje maminka, je to oveľa rýchlejšie, ako tomu bolo teraz istý.

Takže by ste mohli mať na pamäti, že ak všetko ostatné zlyhá.

Avšak môj hlavný problém je, že neuvádzajú značku RAM? Jestli je to preto, že je to všeobecné, to môže byť problém, postavený lacno a nie je postavená tak, aby posledný.

2GB DDR2 palice sú dnes tak lacné, že by mohol byť za to.

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týždňom a stále pomalý. bryan123 Virus, spyware a bezpečnosť 1 25.srpna 2009 10:40
Náhodný Crashes, Možná Userinit.exe, nemožno zistiť, že problém Anders Virus, spyware a bezpečnosť 12 19. mája 2009 17:03
Hardware Problém je potrebné zistiť, aká je príčina. Paulo1344 Všeobecné Hardware Chat 2 10. decembra 2008 16:32
Niektorý údaj schopní tento softvér problém? SgtBillcoJD Všeobecné Software Chat 1 30. januára 2008 13:48
Nedá sa zistiť, ako ... bloodoath6136 Drives & Removable Media 3 23. január 2008 06:23
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.