![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok, aj keď môj systém je o niečo viac ako rok starý, je potrebné stále beží omnoho rýchlejšie, ako to je. Postavil som sa, aby bol schopný bežať Crysis (prv, veľmi dobre), a to by malo byť umožnené, pretože presahuje odporúčané požiadavky na systém. Crysis nie je jeden z mojich obľúbených hrách, takže to je, co s im frustrovaní, já len chcel, aby to, čo môj pohľad na plošinu mala robiť. aj staršie hry ako je Battlefield 2 a Company of Heroes (najmä) večne trvať až do zaťaženia. nielen to, ale spustení systému sa veľa dlhšie, ako by mal (aj keď majú len asi 6 veľmi ľahký programov na štarte list). som sa pokúsil aktualizovať ovládače, správa okien služieb i do bežnej Defrag týždenne. Vista Ultimate 64 AMD 64 athlonx2 6000 + 4 GB DDR2 ATI Radeon 2900XT HD 1 GB Maxtor SATA alebo niečo iného 7200rpm 3Gb / s McAfee prichádza čisté, rovnako ako Spybot. Programy na boot sú McAfee, Realtek audio, Spybot, okná (nie k internetu) explorer I'm not pomocou Aero alebo akejkoľvek špeciálnej témy, účinky sú všetky preč. ccleaner didnt Zdá sa, že to moc. Služby systému Windows, ktoré si nič pre mňa bolo už so zdravotným postihnutím vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bol pôvodne odhadovalo, že Vista bude potrebovať preformátovania a inštalácia najmenej raz ročne, a já musím priznať, asi po roku mojich starých Vista PC začala spomalenie až jsem jen přeinstalovat, keď som prešiel aj na moje maminka, je to oveľa rýchlejšie, ako tomu bolo teraz istý. Takže by ste mohli mať na pamäti, že ak všetko ostatné zlyhá. Avšak môj hlavný problém je, že neuvádzajú značku RAM? Jestli je to preto, že je to všeobecné, to môže byť problém, postavený lacno a nie je postavená tak, aby posledný. 2GB DDR2 palice sú dnes tak lacné, že by mohol byť za to.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týždňom a stále pomalý. | bryan123 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 25.srpna 2009 10:40 |
| Náhodný Crashes, Možná Userinit.exe, nemožno zistiť, že problém | Anders | Virus, spyware a bezpečnosť | 12 | 19. mája 2009 17:03 |
| Hardware Problém je potrebné zistiť, aká je príčina. | Paulo1344 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 10. decembra 2008 16:32 |
| Niektorý údaj schopní tento softvér problém? | SgtBillcoJD | Všeobecné Software Chat | 1 | 30. januára 2008 13:48 |
| Nedá sa zistiť, ako ... | bloodoath6136 | Drives & Removable Media | 3 | 23. január 2008 06:23 |
| Thread Tools | |
| |