![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
ок, мој систем иако је нешто више од годину дана стара, још увек би требало приказивати пуно брже него што је то. ја га саградили да би могли покренути црысис (то се, врло добро), и то би требало да буде у могућности јер је већа од препоручене захтеве система. црысис није један од мојих омиљених игара, па тај не што им фрустриран са, ЈА праведан тражен за давати мој перспективу о томе шта би требало опремити радите. чак и старије игре попут бојишту 2. и фирма хероји (посебно) узети заувек то учитавање горе. не само то, него покретању система траје много дуже него што би требало (иако има само око 6 јако светло за покретање програма на листи). Иве 'суђен ажурирањем управљачких програма, управљање прозорима услуге, ЈА чинити рутинску преварити недељно.
Виста Ултимате 64 64 атхлонкс2 АМД 6000 + 4ГБ ДДР2 АТИ Радеон 2900КСТ ХД 1ГБ САТА макстор нешто или неку другу 7200рпм 3Гб / с МцАфее долази до чистог, као и Спыбот. програма на боот су МцАфее, реалтек аудио, Спыбот, прозори (не интернет) истраживач, Им 'не помоћу Аеро или никакве посебне теме, све су то ефекти искључени. ццлеанер изгледа да то није пуно. прозори услуге које не морате ништа да учини за мене већ су биле онемогућене хвала |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Она је првобитно процењено да ће требати Виста реформаттинг и инсталирање најмање једном годишње,
и морам признати, након око годину дана мој стари Видик ПЦ почела успоравање десно горе, ја само реинсталлед кад сам пролазио и на моје мама, то је пуно брже него што је сада сигурно. Тако да би могао носити то на уму ако све остало не успе. Међутим моја главна брига је да не спомињемо бранд РАМ-а? Ако то је зато што је генеричке, он мај бити проблем, а не јефтино изграђен саграђена на последњи. 2ГБ ДДР2 штаповима су тако јефтини сада, да би могао бити вредност то.