менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Дуже повільно, Cant з'ясувати, чому

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 травня 2009, 16:23
Нові члени групи

Default Дуже повільно, Cant з'ясувати, чому

Добре, якщо моя система трохи більше року, він все ще повинен бути запущений набагато швидше, ніж вона є. Я збудував його, щоб мати можливість запускати Crysis (раніше, дуже-дуже добре), і вона повинна бути в стані, оскільки вона перевищує рекомендовані системні вимоги. Crysis не є однією з моїх улюблених ігор, так Thats НЕ те, що їм розчарований, я просто хотів дати перспективу на те, що моя установка повинна робити. навіть дорослих ігор як Battlefield 2 і компанія героїв (особливо) прийняти назавжди завантажити. Не тільки це, але запуску системи потрібно набагато більше часу, ніж це може бути (не дивлячись на те, лише близько 6 дуже легкі програми по запуску список). Я намагався оновленні драйверів, управління службами Windows, я звичайний Defrag тиждень.

Vista Ultimate 64
64 AthlonX2 AMD 6000 +
4GB DDR2
ATI Radeon 2900XT HD 1gb
Maxtor SATA або щось інше 7200rpm 3 Гбіт / с

McAfee з'являється чистий, а також Spybot.
програми по завантаженню є McAfee, Realtek Audio, Spybot, Windows (не Інтернет) Explorer,

Я не використовую Aero або які-небудь спеціальні теми, ефект від усіх. CCleaner Didn't мабуть, зробити багато чого. Windows Services, що нічого не роблять для мене вже було відключено

спасибо
Old 29 травня 2009, 03:01
Донор групи

Default Дуже повільно, Cant з'ясувати, чому

Спочатку передбачалося, що Vista буде потрібно переформатування і установки принаймні раз на рік,

і я повинен зізнатися, після приблизно рік мій старий ПК Vista почалося уповільнення, аж, я тільки перевстановить, коли я пройшла і на мою маму, це набагато швидше, ніж це було точно.

Так що Ви можете мати це на увазі, якщо все інше не дасть результатів.

Проте головною моєю турботою є те, що ви не згадати марку ОЗУ? Якщо це тому, що це загальні, цілком може бути джерелом проблеми, вбудований дешево і не побудований до останнього.

2GB DDR2 палички такі дешеві зараз, що може бути варто.

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Низька Новий комп'ютер .. Позбувся від Windows System Suite тиждень тому і все ще повільно. bryan123 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 25 серпня 2009 10:40
Випадкові збої, Maybe Userinit.exe, Can't розібратися в проблемі Андерс Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 12 19 травня 2009 17:03
Апаратна проблема, потрібно з'ясувати, в чому причина. Paulo1344 Генеральний обладнання чат 2 10 грудня 2008 16:32
Будь-який з вдавалося з'ясувати це проблема програмного забезпечення? SgtBillcoJD General Software чат 1 30 січня 2008 13:48
Не можу зрозуміти, як ... bloodoath6136 Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 23 січня 2008 06:23
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.