![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, якщо моя система трохи більше року, він все ще повинен бути запущений набагато швидше, ніж вона є. Я збудував його, щоб мати можливість запускати Crysis (раніше, дуже-дуже добре), і вона повинна бути в стані, оскільки вона перевищує рекомендовані системні вимоги. Crysis не є однією з моїх улюблених ігор, так Thats НЕ те, що їм розчарований, я просто хотів дати перспективу на те, що моя установка повинна робити. навіть дорослих ігор як Battlefield 2 і компанія героїв (особливо) прийняти назавжди завантажити. Не тільки це, але запуску системи потрібно набагато більше часу, ніж це може бути (не дивлячись на те, лише близько 6 дуже легкі програми по запуску список). Я намагався оновленні драйверів, управління службами Windows, я звичайний Defrag тиждень. Vista Ultimate 64 64 AthlonX2 AMD 6000 + 4GB DDR2 ATI Radeon 2900XT HD 1gb Maxtor SATA або щось інше 7200rpm 3 Гбіт / с McAfee з'являється чистий, а також Spybot. програми по завантаженню є McAfee, Realtek Audio, Spybot, Windows (не Інтернет) Explorer, Я не використовую Aero або які-небудь спеціальні теми, ефект від усіх. CCleaner Didn't мабуть, зробити багато чого. Windows Services, що нічого не роблять для мене вже було відключено спасибо |
|
| |||
| |||
| Спочатку передбачалося, що Vista буде потрібно переформатування і установки принаймні раз на рік, і я повинен зізнатися, після приблизно рік мій старий ПК Vista почалося уповільнення, аж, я тільки перевстановить, коли я пройшла і на мою маму, це набагато швидше, ніж це було точно. Так що Ви можете мати це на увазі, якщо все інше не дасть результатів. Проте головною моєю турботою є те, що ви не згадати марку ОЗУ? Якщо це тому, що це загальні, цілком може бути джерелом проблеми, вбудований дешево і не побудований до останнього. 2GB DDR2 палички такі дешеві зараз, що може бути варто.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Низька Новий комп'ютер .. Позбувся від Windows System Suite тиждень тому і все ще повільно. | bryan123 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 25 серпня 2009 10:40 |
| Випадкові збої, Maybe Userinit.exe, Can't розібратися в проблемі | Андерс | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 12 | 19 травня 2009 17:03 |
| Апаратна проблема, потрібно з'ясувати, в чому причина. | Paulo1344 | Генеральний обладнання чат | 2 | 10 грудня 2008 16:32 |
| Будь-який з вдавалося з'ясувати це проблема програмного забезпечення? | SgtBillcoJD | General Software чат | 1 | 30 січня 2008 13:48 |
| Не можу зрозуміти, як ... | bloodoath6136 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 23 січня 2008 06:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |