по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Виртуална памет

Reply

Нишка Инструменти
Old 21 юли 2008, 02:31
Член Група

Здравей, мога някой харесвам помагам. Напоследък съм била получаване на съобщения на екрана, казвайки: Виртуална памет ниска. Никога не съм ги е в миналото. Моя компютър е на няколко години, но тя е Pentium 4 2,8 това все още доста бързо. Аз имам 512meg паметта, която е била ОК в миналото. Наскоро трябваше да има нови DONT дънната платка, но мисля, че ще бъде да се направи с това. Ще бъде ли това 512meg сега се близо до линията, когато текат няколко програми по едно и също време. Това съобщение дойде, когато имах три различни неща текат по едно и също време. Надявам се някой да помогне. Благодарение проливайте.
Old 21 юли 2008, 02:45
Администратор Група

Виртуална памет, няма нищо общо с действителния RAM.

Виртуална памет е твърд диск място да се използват като RAM, всичко, което трябва да направите, е да увеличиш позволения размер на твърдия диск пространство, за да бъдат използвани за виртуална памет.

Windows XP

1.Click ЗапочвамЩракнете с десния бутон My Computer, След което натиснете Обяви.
2.In на Система за Обяви диалогов прозорец, кликнете върху Разширено раздел.
3.In на Изпълнение панел, щракнете върху Настройки.
4.In на Ефективност Опции диалогов прозорец, кликнете върху Разширено раздел.
5.In на Виртуална памет панел, щракнете върху Променям.
6.Change на Първоначален размер стойност и Максимален размер стойност по-висока стойност, щракнете Поставям, След което натиснете OK.
7.Click OK за да затворите Ефективност Опции диалоговия прозорец и след това кликнете върху OK за да затворите Система за Обяви диалогова кутия.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21 юли 2008, 02:58
Член Група

Здравейте, благодаря за отговора. Аз погледнах какво каза и тя казва, аз съм вече използват максимално количество памет. Той казва, максимални 766, и че аз съм с 768. Никога не съм се промени тази настройка, преди да DONT знам дали това е набор от твърдия диск, или ако това е определен за новата дънна платка.
Old 21 юли 2008, 04:27
Администратор Група

Максималната е 4096. Така че до него малко.

Ако тя не излиза висок вашия твърд диск може да е пълен, така премахнете някои стари файлове / програми / игри вече не използвате.
Old 22 юли 2008, 07:58
Номер на групата

Можете също да зададете windoze за управление на виртуалната памет размер, но звучи като имате нужда от повече RAM там.

Old 22 юли 2008, 14:48
Номер на групата

или повече GB .. или MB
Цитат:
Първоначално Публикувано от Mike0001 View Post
Можете също да зададете windoze за управление на виртуалната памет размер, но звучи като имате нужда от повече RAM там.

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.34GHZ овърклокнат! Athlon64 3000 +
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1,50 концерт DDR
Графична карта (и):
256MB PCI G-Force
Звукова карта:
Sound Blaster HD 5.1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY въздушно охлаждане радиатор
Мрежа / Интернет:
девствена 50Mbps
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Window's 7 Ultimate
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc