![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей, мога някой харесвам помагам. Напоследък съм била получаване на съобщения на екрана, казвайки: Виртуална памет ниска. Никога не съм ги е в миналото. Моя компютър е на няколко години, но тя е Pentium 4 2,8 това все още доста бързо. Аз имам 512meg паметта, която е била ОК в миналото. Наскоро трябваше да има нови DONT дънната платка, но мисля, че ще бъде да се направи с това. Ще бъде ли това 512meg сега се близо до линията, когато текат няколко програми по едно и също време. Това съобщение дойде, когато имах три различни неща текат по едно и също време. Надявам се някой да помогне. Благодарение проливайте. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виртуална памет, няма нищо общо с действителния RAM.
Виртуална памет е твърд диск място да се използват като RAM, всичко, което трябва да направите, е да увеличиш позволения размер на твърдия диск пространство, за да бъдат използвани за виртуална памет. Windows XP 1.Click ЗапочвамЩракнете с десния бутон My Computer, След което натиснете Обяви. 2.In на Система за Обяви диалогов прозорец, кликнете върху Разширено раздел. 3.In на Изпълнение панел, щракнете върху Настройки. 4.In на Ефективност Опции диалогов прозорец, кликнете върху Разширено раздел. 5.In на Виртуална памет панел, щракнете върху Променям. 6.Change на Първоначален размер стойност и Максимален размер стойност по-висока стойност, щракнете Поставям, След което натиснете OK. 7.Click OK за да затворите Ефективност Опции диалоговия прозорец и след това кликнете върху OK за да затворите Система за Обяви диалогова кутия. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Здравейте, благодаря за отговора. Аз погледнах какво каза и тя казва, аз съм вече използват максимално количество памет. Той казва, максимални 766, и че аз съм с 768. Никога не съм се промени тази настройка, преди да DONT знам дали това е набор от твърдия диск, или ако това е определен за новата дънна платка. |
|
| |||
| |||
| Максималната е 4096. Така че до него малко. Ако тя не излиза висок вашия твърд диск може да е пълен, така премахнете някои стари файлове / програми / игри вече не използвате. |
|
| |||
| |||
| Можете също да зададете windoze за управление на виртуалната памет размер, но звучи като имате нужда от повече RAM там.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| или повече GB .. или MB ![]()