![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, můžete prosím někdo pomoci. Nedávno jsem byl jak se zprávy na obrazovce říká virtuální paměť nízká. Nikdy jsem nechal v minulosti. Mé PC je pár let, ale jedná se o Pentium 4 2,8 tak stále poměrně rychle. Mám 512meg paměti, která byla v pořádku v minulosti. Nedávno jsem měl mít nové desce dont ale myslím, že to bude dělat s tím. By to bylo, že 512meg nyní dostává blízko ke značce, když běží několik programů najednou. Tato zpráva přišla, když jsem měl tři různé věci běží současně. Doufám, že někdo může pomoci. Díky Shed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Virtuální paměť nemá nic společného se skutečnými RAM.
Virtuální paměti na pevném disku používá jako RAM, vše, co potřebujete udělat, je zvětšit povolené velikosti místa na disku, který má být použit pro virtuální paměť. Windows XP 1.Click Začít, Pravé-klikněte My ComputerA potom klepněte na tlačítko Vlastnosti. 2.In se Vlastnosti systému V dialogovém okně klikněte na Rozšířené tab. 3.In se Výkon klepněte na položku Nastavení. 4.In se Možnosti výkonu V dialogovém okně klikněte na Rozšířené tab. 5.In se Virtuální paměť klepněte na položku Změna. 6.Change se Původní velikost hodnoty a Maximální velikost hodnotu vyšší hodnotu, klepněte na tlačítko SadaA potom klepněte na tlačítko OK. 7.Click OK zavřít Možnosti výkonu V dialogovém okně a potom klepněte na tlačítko OK zavřít Vlastnosti systému V dialogovém okně. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ahoj, díky za odpověď. Jsem se podíval na to, co řekl, a řekl jsem již při maximálním množství paměti. Tvrdí, maximálně 766 a že jsem s použitím 768. Nikdy jsem změnil nastavení, než aby dont vědět, jestli je to soubor z pevného disku nebo pokud je to nastaveno na nové desce. |
|
| |||
| |||
| Maximum je 4096. Takže až se trochu. Pokud se tak nestane jít vyšší pevný disk může být plný tak odstranit některé staré soubory / programy / hry již nepoužíváte. |
|
| |||
| |||
| Můžete také nastavit windoze spravovat virtuální paměť velikosti, ale zvuky, jako je potřeba více RAM tam.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nebo více GB .. nebo MB ![]()
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Virtuální paměť Nízké | iguana | Operační systémy Windows | 1 | 9. červenec 2008 16:31 |
| Změnil virtuální paměti | Muay | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 8. leden 2008 12:16 |
| Virtuální paměť problémy | AJLZ75 | Operační systémy Windows | 8 | 31. srpen 2007 13:09 |
| Virtuální paměť | CraigG | Operační systémy Windows | 7 | 2. srpna 2007 02:37 |
| Jaký je význam virtuální paměti je málo? | pchopra65 | Operační systémy Windows | 3 | 22. července 2007 03:54 |
| Thread Nástroje | |
| |