μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Εικονική μνήμη

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Ιουλ 2008, 02:31
Μέλος Ομάδα

Default Εικονική μνήμη

Γεια σου, μπορεί κανείς να με βοηθήσετε παρακαλώ. Προσφάτως έχουν να λένε τα μηνύματα στην οθόνη εικονικής μνήμης χαμηλή. Δεν είχα ποτέ στο παρελθόν. Τον υπολογιστή μου είναι μερικά χρόνια αλλά είναι ένα Pentium 4 2,8 ώστε ακόμη αρκετά γρήγορη. Έχω 512meg έχεις μνήμη που έχει εντάξει στο παρελθόν. Πρόσφατα είχα να έχουμε νέα μητρική πλακέτα, αλλά dont 'αυτό θα πρέπει να κάνει με αυτό. Θα ήταν ότι 512meg είναι τώρα κοντά στο σήμα κατά την εκτέλεση δύο προγράμματα ταυτόχρονα. Το μήνυμα ήταν όταν είχα τρία διαφορετικά πράγματα εκτελούνται ταυτόχρονα. Ελπίζω κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Χάρη ρίξει.
Old 21 Ιουλ 2008, 02:45
Διαχειριστής Ομάδα

Default Εικονική μνήμη

Εικονική μνήμη, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική μνήμη RAM.

Εικονική μνήμη του σκληρού δίσκου που χρησιμοποιείται ως χώρος μνήμης RAM, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διευρυνθεί το επιτρεπόμενο μέγεθος του ελεύθερου χώρου στο δίσκο που θα χρησιμοποιείται για εικονική μνήμη.

Windows XP

1.Click Εκκίνηση, Κάντε δεξί κλικ My ComputerΚαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ Ακίνητα.
2.In το System Properties διαλόγου, κάντε κλικ στο Advanced καρτέλα.
3.In το Εκτέλεση τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ Ρυθμίσεις.
4.In το Επιδόσεις Επιλογές διαλόγου, κάντε κλικ στο Advanced καρτέλα.
5.In το Εικονική μνήμη τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ Αλλαγή.
6.Change το Αρχικό μέγεθος αξίας και της Μέγιστο μέγεθος αξία σε υψηλότερη τιμή, κάντε κλικ ΟρίζωΚαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ ΟΚ.
7.Click ΟΚ για να κλείσετε το Επιδόσεις Επιλογές διαλόγου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ ΟΚ για να κλείσετε το System Properties διαλόγου.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21 Ιουλ 2008, 02:58
Μέλος Ομάδα

Default Εικονική μνήμη

Γεια σας, ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω εξέτασε αυτό που είπατε και λέει είμαι ήδη με το μέγιστο ποσό της μνήμης. Λέει μέγιστο 766 και ότι είμαι με τη χρήση 768. Ποτέ δεν έχω αλλάξει τη ρύθμιση αυτή πριν από τόσο dont ξέρει αν είναι που από το σκληρό δίσκο ή σε περίπτωση που είναι σχετικά με τη νέα μητρική πλακέτα.
Old 21 Ιουλ 2008, 04:27
Διαχειριστής Ομάδα

Default Εικονική μνήμη

Το ανώτατο όριο είναι 4096. Έτσι, μέχρι που λίγο.

Αν αυτό δεν είναι υψηλότερο σκληρό σας δίσκο μπορεί να είναι πλήρης να εκλείψει κάποια παλιά αρχεία / προγράμματα / παιχνίδια δεν χρησιμοποιείτε πια.
Old 22 Ιουλίου 2008, 07:58
Ομάδα Δωρητών

Default Εικονική μνήμη

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε windoze για τη διαχείριση της εικονικής μνήμης μεγέθους, αλλά ακούγεται σαν χρειάζεστε περισσότερη μνήμη RAM εκεί.

Old 22 Ιουλίου 2008, 14:48
Ομάδα Δωρητών

Default Εικονική μνήμη

GB ή περισσότερο .. ή MB
Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Mike0001 View Post
Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε windoze για τη διαχείριση της εικονικής μνήμης μεγέθους, αλλά ακούγεται σαν χρειάζεστε περισσότερη μνήμη RAM εκεί.

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Virtual Memory Low ιγκουάνα Λειτουργικά συστήματα Windows 1 9 Ιουλ 2008 16:31
Άλλαξε την εικονική μνήμη muay Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 8 Ιαν 2008 12:16
Εικονική μνήμη προβλήματα AJLZ75 Λειτουργικά συστήματα Windows 8 31 Αυγ 2007 13:09
Εικονική μνήμη CraigG Λειτουργικά συστήματα Windows 7 2 Αυγ 2007 02:37
Ποια είναι η σημασία της εικονικής μνήμης είναι χαμηλή; pchopra65 Λειτουργικά συστήματα Windows 3 22 Ιουλ 2007 03:54
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.