![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, može bilo tko ugoditi pomoć. Nedavno sam bio uzimajući poruka na ekran govoreći: Virtualna memorija niska. Nikad nisam imala u prošlosti. Moj PC je nekoliko godina, ali je Pentium 4 2,8 tako dalje prilično brzo. Ja sam dobio 512meg memoriju koja je bila ok u prošlosti. Nedavno sam morala imati nove matične ploče, ali ne mislim da bi bilo raditi s tim. Biste li se da je sada 512meg uzimajući u blizini marku kad prikazuju nekoliko programa istovremeno. Ova poruka je došao kada sam imao tri različite stvari prikazivati u isto vrijeme. Nadam se netko može pomoći. Hvala prolio. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Virtualna memorija nema veze sa stvarnim RAM.
Virtualna memorija hard disk prostor se koristi kao RAM-a, sve što trebate učiniti je povećanje dozvoljene veličine hard disk prostor će se koristiti za virtualnu memoriju. Windows XP 1.Click Početak, Desnom tipkom miša kliknite My Computer, A zatim kliknite Svojstva. 2.In se System Properties dijaloški okvir, kliknite na Advanced tab. 3.In se Izvođenje oknu kliknite Postavke. 4.In se Performance Options dijaloški okvir, kliknite na Advanced tab. 5.In se Virtualna memorija oknu kliknite Promjena. 6.Change se Initial size vrijednosti i Maksimalna veličina vrijednost na veću vrijednost, kliknite Postaviti, A zatim kliknite U redu. 7.Click U redu zatvoriti Performance Options dijaloški okvir, a zatim pritisnite U redu zatvoriti System Properties dijaloški okvir. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Pozdrav, hvala za odgovor. Pogledamo li što je rekao i sam kaže već koristite maksimalnu količinu memorije. Ona kaže da je maksimalno 766 i 768 ja sam koristeći. Nikad nisam promijenio ovu postavku prije tako dont znati ako je postavljen na tvrdom disku ili ako je postavljen na novu matičnu ploču. |
|
| |||
| |||
| Najveća je 4096. Tako se to malo. Ako to ne ide veći vaš hard disk svibanj biti puna pa uklonite neke stare datoteke / programa / igara koje više ne koristite. |
|
| |||
| |||
| Također možete postaviti windoze za upravljanje veličinu virtualne memorije, ali zvuči kao da je potrebno više RAM-a unutra.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ili više GB ili MB .. ![]()
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Low Virtual Memory | iguana | Windows Operating Systems | 1 | 9. srpnja 2008 16:31 |
| Promijenjen virtualne memorije | muay | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 8. siječanj 2008 12:16 |
| Virtualna memorija problemi | AJLZ75 | Windows Operating Systems | 8 | 31. kolovoz 2007 13:09 |
| Virtualna memorija | CraigG | Windows Operating Systems | 7 | 2. kolovoz 2007 02:37 |
| Koji je značaj virtualna memorija bude niska? | pchopra65 | Windows Operating Systems | 3 | 22. srpnja 2007 03:54 |
| Thread Tools | |
| |