kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Virtuális memória

Reply

Téma eszközök
Old Július 21 2008, 02:31
Csoport tagja

Default Virtuális memória

Szia, tud akárki legyen szíves segíteni. Nemrég vettem kapok üzeneteket a képernyőn mondván virtuális memória alacsony. Még soha nem volt velük a múltban. My PC van pár éves, de ez egy Pentium 4 2,8 így még mindig elég gyors. I have got 512meg memória, amelyet az OK gombra a múltban. Nemrég volt, hogy új alaplap, de ne gondolja, hogy az lenne, ha nem azzal. Lenne, hogy 512meg ma már közel a jele, ha néhány futó programok ugyanabban az időben. Ez az üzenet jött ki, amikor három különböző dolog fut egy időben. Remélem valaki tud segíteni. Köszönet Shed.
Old Július 21 2008, 02:45
Administrator Group

A virtuális memória semmi köze a valós RAM.

A virtuális memória merevlemez használják RAM, mindössze annyit kell tennie, hogy bővítse a megengedett méretét merevlemez kell használni a virtuális memóriát.

Windows XP

1.Click StartKattintson a jobb gombbal My Computer, Majd kattintsunk Tulajdonságok.
2.In a Rendszertulajdonságok párbeszédpanelen kattintson a Részletes lapot.
3.In a Végrehajtás ablaktáblában kattintson Beállítások.
4.In a Teljesítménybeállítások párbeszédpanelen kattintson a Részletes lapot.
5.In a Virtuális memória ablaktáblában kattintson Változás.
6.Change a Eredeti méret érték és a Maximális méret érték, amely egy magasabb érték, kattintson Beállít, Majd kattintsunk OK.
7.Click OK hogy lezárja a Teljesítménybeállítások párbeszédpanelen, majd kattintson OK hogy lezárja a Rendszertulajdonságok párbeszédpanelen.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Július 21 2008, 02:58
Csoport tagja

Szia, köszönöm a választ. Én úgy nézett, hogy mit mondott, és azt mondja, én már a maximális memória. Azt mondja, legfeljebb 766, és hogy én vagyok 768 felhasználásával. Soha nem változott ez a beállítás előtt, ezért ne tudja meg, ha a merevlemezt, vagy ha ez meg az új alaplap.
Old Július 21 2008, 04:27
Administrator Group

Az max 4096. Így akár egy kicsit.

Ha ez nem megy nagyobb merevlemezre lehet teljesen eltávolítani úgy, néhány régi kép / programok / games már nem használható.
Old Július 22 2008, 07:58
Donor Group

Azt is beállíthatja, windoze irányítani a virtuális memória méretét, de úgy hangzik, mint ha több RAM benne.

Old Július 22 2008, 14:48
Donor Group

vagy több GB-os .. vagy MB
Idézet:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Azt is beállíthatja, windoze irányítani a virtuális memória méretét, de úgy hangzik, mint ha több RAM benne.

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Virtuális memória Alacsony Iguana A Windows operációs rendszerek 1 9. július 2008 16:31
Megváltozott a virtuális memória muay Processzorok, alaplapok és RAM 2 8. január 2008 12:16
Virtuális memória probléma AJLZ75 A Windows operációs rendszerek 8 31. augusztus 2007 13:09
Virtuális memória CraigG A Windows operációs rendszerek 7 2. augusztus 2007 02:37
Mi a jelentősége a virtuális memóriát, hogy alacsony? pchopra65 A Windows operációs rendszerek 3 22. július 2007 03:54
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.