![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, tud akárki legyen szíves segíteni. Nemrég vettem kapok üzeneteket a képernyőn mondván virtuális memória alacsony. Még soha nem volt velük a múltban. My PC van pár éves, de ez egy Pentium 4 2,8 így még mindig elég gyors. I have got 512meg memória, amelyet az OK gombra a múltban. Nemrég volt, hogy új alaplap, de ne gondolja, hogy az lenne, ha nem azzal. Lenne, hogy 512meg ma már közel a jele, ha néhány futó programok ugyanabban az időben. Ez az üzenet jött ki, amikor három különböző dolog fut egy időben. Remélem valaki tud segíteni. Köszönet Shed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A virtuális memória semmi köze a valós RAM.
A virtuális memória merevlemez használják RAM, mindössze annyit kell tennie, hogy bővítse a megengedett méretét merevlemez kell használni a virtuális memóriát. Windows XP 1.Click StartKattintson a jobb gombbal My Computer, Majd kattintsunk Tulajdonságok. 2.In a Rendszertulajdonságok párbeszédpanelen kattintson a Részletes lapot. 3.In a Végrehajtás ablaktáblában kattintson Beállítások. 4.In a Teljesítménybeállítások párbeszédpanelen kattintson a Részletes lapot. 5.In a Virtuális memória ablaktáblában kattintson Változás. 6.Change a Eredeti méret érték és a Maximális méret érték, amely egy magasabb érték, kattintson Beállít, Majd kattintsunk OK. 7.Click OK hogy lezárja a Teljesítménybeállítások párbeszédpanelen, majd kattintson OK hogy lezárja a Rendszertulajdonságok párbeszédpanelen. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Szia, köszönöm a választ. Én úgy nézett, hogy mit mondott, és azt mondja, én már a maximális memória. Azt mondja, legfeljebb 766, és hogy én vagyok 768 felhasználásával. Soha nem változott ez a beállítás előtt, ezért ne tudja meg, ha a merevlemezt, vagy ha ez meg az új alaplap. |
|
| |||
| |||
| Az max 4096. Így akár egy kicsit. Ha ez nem megy nagyobb merevlemezre lehet teljesen eltávolítani úgy, néhány régi kép / programok / games már nem használható. |
|
| |||
| |||
| Azt is beállíthatja, windoze irányítani a virtuális memória méretét, de úgy hangzik, mint ha több RAM benne.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vagy több GB-os .. vagy MB ![]()
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Virtuális memória Alacsony | Iguana | A Windows operációs rendszerek | 1 | 9. július 2008 16:31 |
| Megváltozott a virtuális memória | muay | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 8. január 2008 12:16 |
| Virtuális memória probléma | AJLZ75 | A Windows operációs rendszerek | 8 | 31. augusztus 2007 13:09 |
| Virtuális memória | CraigG | A Windows operációs rendszerek | 7 | 2. augusztus 2007 02:37 |
| Mi a jelentősége a virtuális memóriát, hogy alacsony? | pchopra65 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 22. július 2007 03:54 |
| Téma eszközök | |
| |