![]() |
|
| |||
| |||
| היי, מישהו יכול בבקשה לעזור. לאחרונה הייתי מקבל הודעות על המסך אומר זיכרון וירטואלי נמוך. אני כבר לא היו להם בעבר. המחשב שלי הוא בן כמה שנים אבל הוא פנטיום 4 2.8 אז עדיין מהיר למדי. אני חייב 512meg זיכרון שבו כבר אישור בעבר. לאחרונה הייתי צריך לוח האם יש חדש אבל dont חושב שזה יהיה לעשות עם זה. האם ייתכן כי 512meg הוא מקבל כעת כדי לסגור את מארק בזמן הרצת כמה תוכנות בו זמנית. הודעה זו באה כאשר היו לי שלושה דברים שונים לפעול בו זמנית. אני מקווה שמישהו יכול לעזור. תודה לשפוך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זיכרון וירטואלי אין שום קשר בפועל של זיכרון RAM.
הזיכרון הווירטואלי הוא הכונן הקשיח שטח בשימוש כמו זיכרון RAM, כל שעליך לעשות הוא להגדיל את הגודל המותר של הכונן הקשיח שטח שישמש עבור הזיכרון הווירטואלי. Windows XP 1.Click התחלה, לחץ לחיצה ימנית על המחשב שליולאחר מכן לחץ על נכסים. את 2.In מאפייני מערכת תיבת הדו שיח, לחץ על מתקדם הכרטיסייה. את 3.In ביצועים חלונית, לחץ על הגדרות. את 4.In אפשרויות ביצועים תיבת הדו שיח, לחץ על מתקדם הכרטיסייה. את 5.In זיכרון וירטואלי חלונית, לחץ על שינוי. את 6.Change גודל התחלתי ואת ערך גודל מקסימלי ערך גבוה יותר ערך, לחץ על להגדירולאחר מכן לחץ על אישור. 7.Click אישור כדי לסגור את אפשרויות ביצועים תיבת הדו שיח ואז לחץ על אישור כדי לסגור את מאפייני מערכת תיבת הדו שיח. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| שלום, תודה על תגובה. יש לי הסתכל על מה שאמרת, וזה אומר שאני כבר משתמש ב הסכום המרבי של זיכרון. זה אומר מקסימום 766 וכי אני משתמש ב 768. אני מעולם לא שונתה הגדרה זו לפני כל כך dont יודע אם הוא בחר מהדיסק הקשיח או אם הוא מוגדר על לוח האם החדש. |
|
| |||
| |||
| המקסימלית היא 4096. אז על זה קצת. אם הוא אינו גבוה יותר עבור הכונן הקשיח עשוי להיות מלא, כדי להסיר כמה קבצים ישנים / תוכנות / משחקים שאתה לא משתמש בהן עוד. |
|
| |||
| |||
| אתה יכול גם להגדיר windoze לנהל גודל הזיכרון הווירטואלי, אבל נשמע כאילו אתה צריך יותר זיכרון RAM שם.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| או יותר .. GB או MB ![]()
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| זיכרון וירטואלי נמוך | iguana | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 9th יולי 2008 16:31 |
| השתנה זיכרון וירטואלי | muay | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 8 ינואר 2008 12:16 |
| בעיות זיכרון וירטואלי | AJLZ75 | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 31 אוגוסט 2007 13:09 |
| זיכרון וירטואלי | CraigG | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 2nd אוגוסט 2007 02:37 |
| מה המשמעות של להיות זיכרון וירטואלי נמוך? | pchopra65 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 22 יולי 2007 03:54 |
| שרשרת כלים | |
| |