mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Virtualioji atmintis

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 21, 2008, 02:31
Narys

Default Virtualioji atmintis

Hi, Can anyone please help. Neseniai buvo gauti pranešimus apie ekraną sakydamas Virtualioji atmintis nedidelė. Aš niekada jų praeities. Mano kompiuteryje yra keli metai, bet jis yra Pentium 4 2,8 tai dar gana greitai. Turiu 512meg atminties, kuri buvo OK praeityje. Neseniai man teko turėti naują plokštę, bet dont think būtų padaryti su tuo. Ar gali būti, kad 512meg dabar artėja prie ženklo Paleidus kelias programas vienu metu. Ši žinutė atėjo, kai man buvo trys skirtingi dalykai veikia tuo pačiu metu. Hope nors gali padėti. Ačiū patalpų.
Old Liepa 21, 2008, 02:45
Administrator Grupė

Virtualioji atmintis neturi nieko bendro su realiais RAM.

Virtuali atmintis kietajame diske naudojamas kaip RAM, viską, ką reikia padaryti, tai padidinti leistiną dydį kietajame diske bus naudojama virtuali atmintis.

Windows XP

1.Click Pradžia, Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Mano kompiuteris, Tada Nekilnojamasis.
2.In Sistemos savybės Dialogo lange Detaliai tab.
3.In Atlikimas srityje spustelėkite Nustatymai.
4.In Našumo parinktys Dialogo lange Detaliai tab.
5.In Virtualioji atmintis srityje spustelėkite Pakeisti.
6.Change Originalus dydis vertę Maksimalus dydis vertė didesnė vertė, paspauskite Nustatyti, Tada Gerai.
7.Click Gerai uždaryti Našumo parinktys dialogo langą ir spustelėkite Gerai uždaryti Sistemos savybės Dialogo lange.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Liepa 21, 2008, 02:58
Narys

Sveiki, ačiū už atsakymą. Aš pažvelgė, ką pasakė ir jis sako: aš jau naudoju maksimalią sumą atminties. Ji sako, maksimalus 766 ir, kad aš naudoju 768. Niekada pakeisti šį parametrą, prieš tai dont know jei ji nustato iš kietojo disko arba jei jis nustatytas ant naujos plokštės.
Old Liepa 21, 2008, 04:27
Administrator Grupė

Max yra 4096. Taigi iki to truputį.

Jei jis negali būti didesnis kietajame diske gali būti visiškai pašalinti, kad kai kuriuos senus failus / Programs / Games Jums nebereikia naudoti.
Old Liepa 22, 2008, 07:58
Donorų grupės

Taip pat galite nustatyti windoze valdyti virtualiosios atminties dydį, bet skamba kaip jums reikia daugiau RAM ten.

Old Liepa 22, 2008, 14:48
Donorų grupės

ar daugiau GB .. ar MB
Citata:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Taip pat galite nustatyti windoze valdyti virtualiosios atminties dydį, bet skamba kaip jums reikia daugiau RAM ten.

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.3GHz Intel
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY Watercooling
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50MB
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Virtual Memory Low Iguana Windows "operacinės sistemos 1 9 liepa 2008 16:31
Pasikeitė Virtualioji atmintis muay CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 8 sausis 2008 12:16
Virtualios atminties problemos AJLZ75 Windows "operacinės sistemos 8 Rugpjūtis 31, 2007 13:09
Virtualioji atmintis CraigG Windows "operacinės sistemos 7 2 rugpjūtis 2007 02:37
Kas yra virtualios atminties svarba yra maža? pchopra65 Windows "operacinės sistemos 3 22 liepa 2007 03:54
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.