![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, Can anyone please help. Neseniai buvo gauti pranešimus apie ekraną sakydamas Virtualioji atmintis nedidelė. Aš niekada jų praeities. Mano kompiuteryje yra keli metai, bet jis yra Pentium 4 2,8 tai dar gana greitai. Turiu 512meg atminties, kuri buvo OK praeityje. Neseniai man teko turėti naują plokštę, bet dont think būtų padaryti su tuo. Ar gali būti, kad 512meg dabar artėja prie ženklo Paleidus kelias programas vienu metu. Ši žinutė atėjo, kai man buvo trys skirtingi dalykai veikia tuo pačiu metu. Hope nors gali padėti. Ačiū patalpų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Virtualioji atmintis neturi nieko bendro su realiais RAM.
Virtuali atmintis kietajame diske naudojamas kaip RAM, viską, ką reikia padaryti, tai padidinti leistiną dydį kietajame diske bus naudojama virtuali atmintis. Windows XP 1.Click Pradžia, Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Mano kompiuteris, Tada Nekilnojamasis. 2.In Sistemos savybės Dialogo lange Detaliai tab. 3.In Atlikimas srityje spustelėkite Nustatymai. 4.In Našumo parinktys Dialogo lange Detaliai tab. 5.In Virtualioji atmintis srityje spustelėkite Pakeisti. 6.Change Originalus dydis vertę Maksimalus dydis vertė didesnė vertė, paspauskite Nustatyti, Tada Gerai. 7.Click Gerai uždaryti Našumo parinktys dialogo langą ir spustelėkite Gerai uždaryti Sistemos savybės Dialogo lange. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Sveiki, ačiū už atsakymą. Aš pažvelgė, ką pasakė ir jis sako: aš jau naudoju maksimalią sumą atminties. Ji sako, maksimalus 766 ir, kad aš naudoju 768. Niekada pakeisti šį parametrą, prieš tai dont know jei ji nustato iš kietojo disko arba jei jis nustatytas ant naujos plokštės. |
|
| |||
| |||
| Max yra 4096. Taigi iki to truputį. Jei jis negali būti didesnis kietajame diske gali būti visiškai pašalinti, kad kai kuriuos senus failus / Programs / Games Jums nebereikia naudoti. |
|
| |||
| |||
| Taip pat galite nustatyti windoze valdyti virtualiosios atminties dydį, bet skamba kaip jums reikia daugiau RAM ten.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ar daugiau GB .. ar MB ![]()
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Virtual Memory Low | Iguana | Windows "operacinės sistemos | 1 | 9 liepa 2008 16:31 |
| Pasikeitė Virtualioji atmintis | muay | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 8 sausis 2008 12:16 |
| Virtualios atminties problemos | AJLZ75 | Windows "operacinės sistemos | 8 | Rugpjūtis 31, 2007 13:09 |
| Virtualioji atmintis | CraigG | Windows "operacinės sistemos | 7 | 2 rugpjūtis 2007 02:37 |
| Kas yra virtualios atminties svarba yra maža? | pchopra65 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 22 liepa 2007 03:54 |
| Temos įrankiai | |
| |