![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, Can anyone please help. Nesen man bija iegūt ziņas par ekrāna saka Virtual Memory zems. Man nekad nav bijusi tās pagātnē. Mans dators ir vairākus gadus vecs, bet tas ir Pentium 4 2,8 tā joprojām ir diezgan ātri. Es saņēmu 512meg atmiņas, kas ir ok, kas agrāk. Nesen man bija ir jaunas mātesplates bet dont domāju, ka tas varētu būt sakars ar to. Vai tas, ka 512meg tagad kļūst tuvs zīme, braucot pāris programmas, tajā pašā laikā. Šī ziņa nāca klajā, kad man bija trīs dažādas lietas sācies vienā laikā. Ceru, ka kāds var palīdzēt. Thanks Šķūnis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Virtuālo atmiņu nav nekāda sakara ar faktisko RAM.
Virtuālā atmiņa ir cietā diska vieta tiek izmantota kā RAM, viss, kas jums jādara, ir palielināt atļauts lieluma cietā diska vietas, lai tos lieto virtuālo atmiņu. Windows XP 1.Click Sākums, Ar peles labo pogu noklikšķiniet uz My ComputerUn pēc tam noklikšķiniet uz Properties. 2.In System Properties dialoglodziņā noklikšķiniet uz Advanced tab. 3.In Sniegums rūtī noklikšķiniet uz Settings. 4.In Performance Options dialoglodziņā noklikšķiniet uz Advanced tab. 5.In Virtuālā atmiņa rūtī noklikšķiniet uz Mainīt. 6.Change Sākotnējo izmēru vērtību un Maksimālais lielums vērtību lielāku vērtību, noklikšķiniet uz KomplektsUn pēc tam noklikšķiniet uz OK. 7.Click OK aizvērt Performance Options dialoglodziņu un pēc tam noklikšķiniet uz OK aizvērt System Properties dialoglodziņu. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hi, paldies par atbildi. Es paskatījos uz to, ko tu teici, un tas saka, ka es esmu jau izmanto maksimālo atmiņas apjomu. Tajā teikts, maksimālais 766 un ka es esmu, izmantojot 768. Man nekad nav mainījuši šo iestatījumu, pirms tā dont know if it's kopa no cietā diska, vai ja tas ir iestatīts uz jaunu mātesplati. |
|
| |||
| |||
| Max ir 4.096. Tā up to mazliet. Ja tas nepārsniedz lielāks cietais disks ir pilns, lai likvidētu dažas vecās faili / programmas / spēles jūs vairs nelietojat. |
|
| |||
| |||
| Jūs varat arī iestatīt windoze, lai vadītu virtuālās atmiņas lielums, bet izklausās jums ir nepieciešams vairāk RAM tur.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vai vairāk GB .. vai MB ![]()
![]() |
|
| Bookmarks |