![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, моћи било ко угодити помоћ. Недавно сам био узимајући порука на екран говорећи: Виртуална меморија ниска. Никад нисам имала у прошлости. Мој ПЦ је неколико година, али је Пентиум 4 2,8 тако даље прилично брзо. Ја сам добио 512мег меморију која је била ок у прошлости. Недавно сам морала имати нове матичне плоче, али не мислим да би било да раде са тим. Да ли бисте се да је сада 512мег узимајући у близини марку кад приказују неколико програма истовремено. Ова порука је дошао када сам имао три различите ствари приказују у исто време. Надам се неко може помоћи. Хвала пролио. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виртуална меморија нема везе са стварним РАМ.
Виртуална меморија хард диск простор се користи као РАМ-а, све што треба да урадите је повећање дозвољене величине хард диск простор ће се користити за виртуелну меморију. Уиндоус КСП 1.Цлицк Почетак, Кликните десним тастером миша кликните Мы Цомпутер, А затим кликните Особине. 2.Ин се Сыстем Пропертиес дијалог, кликните на Адванцед таб. 3.Ин се Извођење окну кликните Подешавања. 4.Ин се Перформанце Оптионс дијалог, кликните на Адванцед таб. 5.Ин се Виртуална меморија окну кликните Промена. 6.Цханге се Инитиал сизе вредности и Максимална величина вредност на већу вредност, кликните Поставити, А затим кликните У реду. 7.Цлицк У реду затворити Перформанце Оптионс дијалог, а затим притисните У реду затворити Сыстем Пропертиес дијалог. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Поздрав, хвала за одговор. Погледамо ли шта је рекао и сам каже већ користите максималну количину меморије. Она каже да је максимално 766 и 768 ја сам помоћу. Никад нисам променио ову поставку пре тако донт кноткле да је постављен на чврстом диску или ако је постављен на нову матичну плочу. |
|
| |||
| |||
| Највећа је 4096. Тако се то мало. Ако то не иде већи ваш хард диск мај бити пуна па уклоните неке старе датотеке / програма / игара које више не користите. |
|
| |||
| |||
| Такође можете поставити уиндозе за управљање величину виртуалне меморије, али звучи као да је потребно више РАМ-а унутра.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| или више ГБ или МБ .. ![]()
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лоу Виртуал Меморы | игуана | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 9. јула 2008 16:31 |
| Измењен виртуалне меморије | муаы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 8 јануар 2008 12:16 |
| Виртуална меморија проблеми | АЈЛЗ75 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 31 аугуст 2007 13:09 |
| Виртуална меморија | ЦраигГ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 2 аугуст 2007 02:37 |
| Који је значај Виртуална меморија буде ниска? | пцхопра65 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 22. јула 2007 03:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |