![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, може допомогти будь-кому, будь ласка. Нещодавно я був отримувати повідомлення на екрані кажу віртуальної пам'яті низьким. Я їх ніколи не було в минулому. Мій комп'ютер кілька років, але це Pentium 4 2,8 таким ще досить швидко. У мене 512meg пам'яті, яка була ОК в минуле. Нещодавно мені довелося мати нову материнську плату, але Dont думаю, що буде робити з цим. Чи буде 512meg зараз наближається до знаку, при запуску кілька програм одночасно. Це повідомлення прийшло, коли мені було три різні речі Біг в той же час. Надія хтось може допомогти. Завдяки сарай. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Віртуальна пам'ять не має нічого спільного з реальною пам'яті.
Віртуальна пам'ять на жорсткому диску використовується в якості оперативної пам'яті, все, що вам потрібно зробити, це дозволило збільшити обсяг вільного простору на жорсткому диску, які будуть використовуватися для віртуальної пам'яті. Windows XP 1.Click ПочатокКлацніть правою кнопкою миші Мій комп'ютер, А потім натисніть кнопку Властивості. 2.In Властивості системи Діалогове вікно Розширений вкладку. 3.In Представлення клацніть Налаштування. 4.In Параметри швидкодії Діалогове вікно Розширений вкладку. 5.In Віртуальна пам'ять клацніть Зміна. 6.Change Початковий розмір вартості і Максимальний розмір значення вище значення, натисніть кнопку Набір, А потім натисніть кнопку OK. 7.Click OK закрити Параметри швидкодії Діалогове вікно, а потім натисніть кнопку OK закрити Властивості системи Діалогове вікно. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Привіт, спасибо за ответ. Я подивився на те, що ви сказали, і він говорить, що я вже використовує максимальну кількість пам'яті. Він каже, максимальна 766, і що я використовую 768. Я ніколи не змінили настройки перед тому не знаю, якщо він встановлений з жорсткого диска або якщо він встановлений на новій материнської плати. |
|
| |||
| |||
| Макс 4096. Так і в його небагато. Якщо воно не йде вище ваш жорсткий диск може бути повним так видалення старих файлів / програм / ігор, які Ви більше не використовуються. |
|
| |||
| |||
| Ви також можете встановити Windoze керувати віртуальної пам'яті, але звучить як вам потрібно більше оперативної пам'яті там.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| або більше ГБ або МБ .. ![]()