![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Виртуална памет Когато Im използвайки certian програми получа mesage казва "виртуалната памет е с ниско" Как мога да стимулира моя виртуална памет? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
| |||
| |||
| Но не го увеличав, че много засегнат вашата система работи, аз помня, че нещо, което прочетох доста време преди. За водене го на около 1,5 на овена? |
|
| |||
| |||
| Съмнявам се, че ще има големи странични ефекти. :) |
|
| |||
| |||
| Така че, ако ми е овен 512 Какво трябва да е виртуална памет, бе? |
|
| |||
| |||
| Аз ще ви предложи 715 мин, както и макс. Но и да се увеличи, ако и наистина се нуждаят. Защото той ще заема доста пространство на Ур harddisk. Whats Ур свободно място в C карам? Както. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да има около 1,5 пъти повече виртуална памет, отколкото сте овен Това е само едно правило, ако имате по-малко от 1.5gb Арама
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Не трябва да я 1,5 х 512MB. Използвайте calculater това. Увеличаването на виртуалната памет, може да помогне, но аз предполагам, че проблемът е нещо друго. Със NTFS системи с компресирани файлови системи, имам наблюдава този проблем, че дори ако увеличите Vmemory, тя все още ще се покаже това нещастна грешка. Проблемът не е, че имате нисък Vmemory, но това ли Vmemory не е достъпна за прилагане. Маркирайте тази логика се. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Виртуална памет | проливат | Windows операционни системи | 5 | 22 Юли 2008 14:48 |
| Виртуална памет Ниска | iguana | Windows операционни системи | 1 | 9 Юли 2008 16:31 |
| Промениха виртуална памет | muay | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 8 януари 2008 12:16 |
| Виртуална памет проблеми | AJLZ75 | Windows операционни системи | 8 | 31 Авг 2007 13:09 |
| Какво е значението на виртуалната памет е малко? | pchopra65 | Windows операционни системи | 3 | 22 Юли 2007 03:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |