![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Εικονική μνήμη
Όταν certian im χρησιμοποιώντας προγράμματα έχω mesage λέγοντας «εικονική μνήμη είναι η χαμηλή" πώς μπορώ να αυξήσει την εικονική μνήμη μου; |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
|
|||
|
|||
|
Όμως η αύξηση αυτή δεν επηρεάζει τόσο πολύ το σύστημα σας εργασίας, είμαι σίγουρος ότι θυμάμαι κάτι που διάβασα πολύ πριν από λίγο καιρό. Σχετικά με τη φύλαξή τους σε περίπου 1,5 της ram;
|
|
|
|||
|
|||
|
Αμφιβάλλω ότι θα έχει σημαντικές παρενέργειες. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
οπότε, αν μου ram είναι 512 Τι πρέπει να καθορίζεται κατά την εικονική μνήμη;
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα πρότεινα 715 λεπτά, καθώς και το μέγιστο. Αλλά και μπορεί να αυξηθεί, αν και χρειάζονται πραγματικά. Αιτία θα αναλάβει ένα αρκετά διάστημα ur harddisk. Τι ur γ ελεύθερο χώρο στο δίσκο; anyways.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Θα πρέπει να έχει περίπου 1,5 φορές περισσότερο από ό, τι την εικονική μνήμη RAM έχετε
Αυτό είναι μόνο ένα κανόνα, αν έχετε λιγότερα από 1.5gb μνήμη RAM
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα πρέπει να κρατήσουμε σε 1,5 x 512MB. Χρησιμοποιήστε ένα calculater εκείνη. Η αύξηση της εικονικής μνήμης μπορεί να βοηθήσει, αλλά φαντάζομαι, το πρόβλημα είναι κάτι άλλο. Με το NTFS συστήματα συμπιεσμένο αρχείο με τα συστήματα, θα έχουν παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα, ότι ακόμη και αν αυξηθεί Vmemory σας, θα εξακολουθούν να παρουσιάζουν αυτό το άθλιο σφάλμα. Το θέμα δεν είναι ότι έχετε χαμηλά Vmemory, αλλά έχετε Vmemory δεν είναι προσβάσιμες από την εφαρμογή. Ελέγξτε τη λογική αυτή προβλέπεται.
|