![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Virtualna memorija Kada im koristeći certian programe i dobiti Upis govoreći: 'virtualne memorije je niska' kako ću pogurati moje virtualne memorije? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
| |||
| |||
| Ali, ne raste znatno utječu na to da je vaš sustav radi, ja svakako zapamtite nešto što sam čitao dosta dok ago. O imajući to na oko 1,5 od ovna? |
|
| |||
| |||
| Sumnjam da će imati velike nuspojave. :) |
|
| |||
| |||
| pa ako je moj ram 512 Što trebam podesiti virtualnu memoriju na? |
|
| |||
| |||
| Ja ću predložiti 715 min, kao i max. Ali ako u može povećati u zaista potrebna. Cause će potrajati poprilično prostora ur hard disk. Koliko ur slobodnog prostora na C voziti? anyways. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebali bi imati oko 1.5 puta više virtualne memorije nego što imate ovan To je jedino pravilo ako imate manje od 1.5gb RAM
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Trebali bi ga zadržati na 1,5 x 512MB. Koristite calculater u to. Povećanje virtualne memorije svibanj pomoći, ali mislim, problem je nešto drugo. Sa sustavima s komprimiranim NTFS file sisteme, moram proučiti taj problem, da čak i ako se povećati svoj Vmemory, on će i dalje prikazivati ovaj jadan greška. Pitanje nije da imate nizak Vmemory, ali da li Vmemory nije dostupan program. Check out this logika. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Virtualna memorija | proliti | Windows Operating Systems | 5 | 22. srpnja 2008 14:48 |
| Low Virtual Memory | iguana | Windows Operating Systems | 1 | 9. srpnja 2008 16:31 |
| Promijenjen virtualne memorije | muay | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 8. siječanj 2008 12:16 |
| Virtualna memorija problemi | AJLZ75 | Windows Operating Systems | 8 | 31. kolovoz 2007 13:09 |
| Koji je značaj virtualna memorija bude niska? | pchopra65 | Windows Operating Systems | 3 | 22. srpnja 2007 03:54 |
| Thread Tools | |
| |