![]() |
|
| |||
| |||
| זיכרון וירטואלי כאשר משתמש ב-IM certian תוכניות אני מקבל mesage אומר 'הזיכרון הווירטואלי הוא נמוך' כיצד אני יכול לשפר את הזיכרון הווירטואלי? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
| |||
| |||
| אבל גידול זה אינו משפיע על כל כך הרבה המערכת עובדת, אני בטוח כי אני זוכר משהו לקרוא לפני די הרבה זמן. על שמירת אותו סביב 1.5 של רם? |
|
| |||
| |||
| אני בספק שזה יהיה כל תופעות הלוואי העיקריות. :) |
|
| |||
| |||
| אז אם ראם שלי הוא 512 מה עלי להגדיר זיכרון וירטואלי בבית? |
|
| |||
| |||
| אני מציע 715 דק ', כמו גם לכל היותר. אבל U U יכול להגדיל אם באמת צריך. כי יידרש למעלה די רווח של ur harddisk. מה ur מקום פנוי בכונן C? בכל מקרה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך בערך 1.5 פעמים יותר מאשר זיכרון וירטואלי יש לך ראם זה בדרך כלל רק אם יש לך פחות מ 1.5gb של רם
|
| |||
| |||
| אתה צריך לשמור את זה ב 1.5 x 512MB. השתמש באותו calculater. הגדלת הזיכרון הווירטואלי עשוי לסייע אבל אני מניח, הבעיה היא משהו אחר. עם NTFS מערכות קבצים דחוסים עם מערכות, יש לי בעיה זו נצפתה, כי גם אם תגדיל את Vmemory, הוא ימשיך להראות זה עלוב שגיאה. הבעיה היא לא שיש לך נמוכה Vmemory, אבל אתה לא Vmemory נגיש את הבקשה. בדוק את ההיגיון הזה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| זיכרון וירטואלי | לשפוך | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 22 יולי 2008 14:48 |
| זיכרון וירטואלי נמוך | iguana | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 9th יולי 2008 16:31 |
| השתנה זיכרון וירטואלי | muay | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 8 ינואר 2008 12:16 |
| בעיות זיכרון וירטואלי | AJLZ75 | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 31 אוגוסט 2007 13:09 |
| מה המשמעות של להיות זיכרון וירטואלי נמוך? | pchopra65 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 22 יולי 2007 03:54 |
| שרשרת כלים | |
| |