![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Virtualioji atmintis Kada jiems naudojant certian programos I get mesage posakis "virtualios atminties yra mažai" Kaip galiu padidinti savo virtualios atminties? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
| |||
| |||
| Bet ne jį didinti, kad daug įtakos jūsų sistemos darbą, aš tikrai kažką prisiminti, kad aš skaičiau gana seniai. Apie laikant jį į RAM 1,5 aplink? |
|
| |||
| |||
| Aš abejoju, kad bus kokių nors didelių šalutinių poveikių. :) |
|
| |||
| |||
| Taigi, jei mano RAM 512 Ką reikia nustatyti virtualią atmintį? |
|
| |||
| |||
| Aš rodo 715 min ir max. Bet ir gali padidėti, jei U iš tiesų reikia. Cause jis užims gana Valio kietojo disko vietos. Whats ur laisvos vietos C diske? anyways. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs turite būti maždaug 1,5 karto daugiau virtualios atminties nei jūsų RAM Tai tik taisyklės, jei turite RAM 1.5GB mažiau kaip
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Turėtumėte laikyti jį 1,5 x 512Mb. Naudokite calculater tuo. Didinti virtualioji atmintis gali padėti, bet manau, problema yra kažkas. Su NTFS sistemos suspaustas failų sistemas, turiu pastebėti šią problemą, kad net jei jums padidinti savo Vmemory, ji vis dar tai varganas klaida. Klausimas yra ne tai, kad turite mažai Vmemory, bet kad jūs Vmemory nėra prieinama taikymas. Check this out logika. |
![]() |
|
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Virtualioji atmintis | sąsiauris | Windows "operacinės sistemos | 5 | 22 liepa 2008 14:48 |
| Virtual Memory Low | Iguana | Windows "operacinės sistemos | 1 | 9 liepa 2008 16:31 |
| Pasikeitė Virtualioji atmintis | muay | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 8 sausis 2008 12:16 |
| Virtualios atminties problemos | AJLZ75 | Windows "operacinės sistemos | 8 | Rugpjūtis 31, 2007 13:09 |
| Kas yra virtualios atminties svarba yra maža? | pchopra65 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 22 liepa 2007 03:54 |
| Temos įrankiai | |
| |