![]() |
|
| |||
| |||
| Virtuāla atmiņa Kad im izmantojot certian programmu man mesage teiciens "virtuālo atmiņu ir zems" Kā es varu palielināt manu virtuālo atmiņu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| Bet nav palielinot to, ka daudz ietekmēt jūsu sistēma strādā, es pārliecināts atceros kaut ko tādu, es izlasīju diezgan laiku atpakaļ. About turot to ap 1.5 ram? |
|
| |||
| |||
| Es šaubos, tai būs visas galvenās blakusparādības. :) |
|
| |||
| |||
| Tātad, ja mans RAM 512 Ko man vajadzētu noteikt virtuālo atmiņu? |
|
| |||
| |||
| Es ieteikt 715 min, kā arī max. Bet u var palielināt, ja u ir patiešām vajadzīgs. Cause tas aizņem diezgan telpu ur cieto disku. Whats ur brīvas vietas in c diska? anyways. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums vajadzētu būt apmēram 1,5 reizes vairāk virtuālās atmiņas nekā jums ir ram Tas ir tikai norma, ja Jums ir mazāk par 1.5Gb RAM
|
| |||
| |||
| Jums vajadzētu uzglabāt 1,5 x 512Mb. Izmantojiet calculater tajā. Palielināt virtuālo atmiņu var palīdzēt, bet es domāju, problēma ir kaut kas cits. Ar NTFS sistēmas ar saspiestu failu sistēmu, man ir ievērojuši šo problēmu, ka pat tad, ja jūs varētu palielināt savu Vmemory, tas vēl joprojām šajā nožēlojamā kļūda. Jautājums nav par to, ka jums ir zems Vmemory, bet jūs Vmemory nav pieejams pieteikumu. Pārbaudiet šīs loģikas out. |