![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Pamięć wirtualna Kiedy im certian użyciu programów i uzyskać mesage powiedzenie "pamięci wirtualnej jest niski" jak mogę zwiększyć pamięci wirtualnej? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
| |||
| |||
| Ale nie to, że zwiększając znacznie wpływa na system pracy, ja na pewno pamiętają, że coś czytałem sporo podczas temu. O utrzymanie go do około 1,5 na barana? |
|
| |||
| |||
| I doubt it będą miały poważne skutki uboczne. :) |
|
| |||
| |||
| więc jeśli moje barana jest 512 Co należy ustawić w pamięci wirtualnej? |
|
| |||
| |||
| I sugerują, 715 min, jak również max. Ale i może zwiększyć u naprawdę potrzebują. Przyczyna zajmie się sporo miejsca na twardym dysku ur. Whats ur wolnego miejsca na dysku C? anyways. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Powinieneś mieć około 1,5 razy więcej pamięci wirtualnej niż masz RAM To jest tylko reguła, jeśli masz mniej niż 1.5gb RAM
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Należy przechowywać go w 1,5 x 512Mb. Użyj calculater na to. Zwiększenie pamięci wirtualnej może pomóc, ale myślę, że problem jest coś innego. Z systemu plików NTFS z systemami plików skompresowanych systemów Mam obserwuje ten problem, że nawet jeśli zwiększyć Vmemory, będzie nadal wykazują ten przykry błąd. Problem jest, że nie masz Vmemory niski, ale, że nie jest Vmemory dostępne dla aplikacji. Check this out logiki. |
![]() |
|
| Zakładki |