![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Memorie virtuală Când im folosind programe certian I a lua un Mesaj spune "memorie virtuală este redus la" cum pot stimula memoria mea virtuale? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
| |||
| |||
| Dar nu este în creştere atât de mult vă afectează sistemul de lucru, îmi amintesc ceva sigur că l-am citit destul de un timp în urmă. Despre menţinerea la aproximativ 1,5 din memoria RAM? |
|
| |||
| |||
| Ma indoiesc ca va avea nici efecte secundare majore. :) |
|
| |||
| |||
| deci, dacă-mi memoria RAM este de 512 ceea ce ar trebui să i set memorie virtuală la? |
|
| |||
| |||
| Eu va sugera 715 min, precum şi max. Dar u poate creşte dacă u-adevăr nevoie. Pentru că va dura până destul de ur-un spatiu pe hard disc. Ce ur spaţiu liber în c unitate? oricum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu ar trebui să aibă aproximativ 1,5 ori mai mult decât virtual memorie RAM pe care le-aţi Asta este doar o regulă dacă aveţi mai puţin de 1.5gb de RAM
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Ar trebui să-l păstraţi la 1,5 x 512MB. Utilizaţi o calculater la asta. Creşterea memorie virtuală poate ajuta, dar cred ca, problema este cu totul altceva. Cu NTFS comprimat cu sisteme de sisteme de fişiere, am observat această problemă, că, chiar dacă vă măriţi Vmemory, acesta va arăta în continuare acest nefericit eroare. Problema nu este faptul că aţi scăzut Vmemory, dar pe care le-aţi Vmemory nu sunt accesibile la cerere. Bifaţi această logică afară. |
![]() |
|
| Marcaje |