![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Virtuálna pamäť Pri použití certian im programy i získať mesage rčení 'virtuálnej pamäte je nízke', ako sa môžem podporiť mojej virtuálnu pamäť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
| |||
| |||
| Ale nie je to, že rastúca moc ovplyvniť váš systém pracuje, určite pamätať niečo, čo som čítal chvílicasu rokmi. O vedenie je približne 1,5 na ram? |
|
| |||
| |||
| Pochybujem, že nebude mať žiadne významné vedľajšie účinky. :) |
|
| |||
| |||
| takže ak je môj ram 512 Čo by som mal nastaviť virtuálnej pamäte? |
|
| |||
| |||
| Budem navrhovať 715 min i max Ale u môže zvýšiť, ak u naozaj potrebujú. Pretože to bude trvať dosť priestoru ur harddisk. Čo sa ur voľného miesta na disku C? tak ako tak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tie by mali mať približne 1,5-krát väčšiu virtuálnu pamäť, ako ste ram To je len pravidlo, ak máte menej ako 1,5 gigabajt pamäte RAM
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Mali by ste ju na 1,5 x 512MB. Použite calculater na to. Zvýšenie virtuálnej pamäte môže pomôcť, ale myslím, že problém je niečo iné. S NTFS systémy stlačeným súborové systémy som pozorovala, s týmto problémom, že aj keby sa vám zvýšiť vašu Vmemory, bude stále zobrazovať tento smutný chybu. Táto otázka nie je v tom, že máte nízku Vmemory, ale že ste Vmemory nie je dostupné aplikácie. Skontrolujte, či táto logika von. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Virtuálna pamäť | prístrešok | Operačné systémy Windows | 5 | 22. júl 2008 14:48 |
| Virtuálna pamäť Nízke | iguana | Operačné systémy Windows | 1 | 9. júl 2008 16:31 |
| Zmenil virtuálnej pamäte | Muay | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 8. január 2008 12:16 |
| Virtuálna pamäť problémy | AJLZ75 | Operačné systémy Windows | 8 | 31. august 2007 13:09 |
| Aký je význam virtuálnej pamäte je málo? | pchopra65 | Operačné systémy Windows | 3 | 22. júla 2007 03:54 |
| Thread Tools | |
| |