![]() |
|
| |||
| |||
| Sanal Bellek Ne zaman certian programları kullanmaliyim Sohbet bir mesage söyleyerek 'sanal bellek almak düşük Ben sanal bellek artacak mı? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
| |||
| |||
| Ama bu kadar sistem çalışıyor etkiler, emin bir şey hatırlıyorum ben oldukça bir süre önce okuyun bu artış değildir. Yaklaşık 1,5 RAM için tutulması hakkında? |
|
| |||
| |||
| Bunu herhangi bir önemli yan etkileri olacaktır şüphesiz. :) |
|
| |||
| |||
| Bu yüzden benim RAM 512 Ne at sanal bellek ayarlamak gerekir? |
|
| |||
| |||
| Ben de en fazla 715 dk önerir. Eğer U gerçekten. Neden bu UR sabit disk ve çok yer kaplar gerekmekte Ama U artırabilir. Whats C sürücüsündeki boş alan UR? zaten. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daha koç varsa yaklaşık 1,5 kat daha fazla sanal bellek olmalı Bu sadece bir kural Eğer az 1.5gb RAM var
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Sen 1.5 x 512Mb orada tutmalı. Bu bir calculater kullanın. Artan sanal bellek yardımcı olabilir ama sanırım, sorun bir şey. Sıkıştırılmış dosya sistemleri ile NTFS sistemleri ile, ben, hala bu berbat hatayı gösterir ki eğer Vmemory artırmak için bu sorun görülmektedir var. Sorunu olmadığını, ancak bu uygulama için erişilemez Vmemory düşük Vmemory var. Bu mantığı göz atın. |