![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Віртуальна пам'ять При використанні чату certian і програмами з віртуальною пам'яттю електронному листі говорив полягає в низькій "Як я можу збільшити мою віртуальну пам'ять? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
| |||
| |||
| Але не її збільшення, що багато чого впливає на вашій системі працювати, я впевнений, пам'ятають те, що я читаю досить давно. Про ведення його околицях 1,5 барана? |
|
| |||
| |||
| Я сумніваюся, він буде мати будь-яких серйозних побічних ефектів. :) |
|
| |||
| |||
| Так що, якщо мої ОЗУ складає 512, що я повинен встановити віртуальну пам'ять? |
|
| |||
| |||
| Я пропоную 715 мін, а також Макс. Але U може збільшитися, якщо і насправді потрібно. Тому що займе зовсім Ура простір жорсткого диска. Whats ур вільного простору на диску C? Так чи інакше. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви повинні мати приблизно в 1,5 рази більше, ніж віртуальна пам'ять у вас є RAM Це тільки правило, якщо у вас менше, ніж 1,5 ГБ ОЗУ
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Ви повинні тримати його на рівні 1,5 х 512. Використовуйте calculater на що. Збільшення віртуальної пам'яті може допомогти, але я думаю, проблема полягає в іншому. З системами NTFS стислі файлові системи, я спостерігав цю проблему, що навіть якщо ви збільшите Vmemory, воно все одно будуть з'являтися ця жалюгідна помилка. Даний питання не є, що у вас низький Vmemory, але що ви Vmemory не доступний для програми. Перевірити цю логіку Out. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Віртуальна пам'ять | сарай | Операційні системи Windows | 5 | 22 липня 2008 14:48 |
| Віртуальна пам'ять Низький | ігуана | Операційні системи Windows | 1 | 9 липня 2008 16:31 |
| Змінено віртуальної пам'яті | Муай | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 8 січня 2008 12:16 |
| Віртуальний проблеми з пам'яттю | AJLZ75 | Операційні системи Windows | 8 | 31 серпня 2007 13:09 |
| Яке значення віртуальної пам'яті, є низькими? | pchopra65 | Операційні системи Windows | 3 | 22 липня 2007 03:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |