![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Когато се работи в моя компютър (като се използва Windows XP) да установите, че доста често сигнал поле се появява на дъното в дясната страна на екрана ми ме информира, че "Windows Виртуална памет е малък". Извършването на компютърни забавя значително. Разбирам, че това е така, защото ми компютри твърд диск се използва да съхранява парче RAM. Все пак, моята система информация показва, че имам 2.00GB обща виртуална памет, от които имам 1.96GB налице, макар и на физическата памет, общо е 256MB, като само 17.61MB наличен? Има ли начин за определяне на това, което RAM се използва и за "почистване го", така да се говори, или трябва да купуват повече RAM и са го инсталирали? Моля, помогнете. Благодарности, Джон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моята система: Hybr! Г
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Виртуална памет | проливат | Windows операционни системи | 5 | 22 Юли 2008 14:48 |
| Промениха виртуална памет | muay | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 8 януари 2008 12:16 |
| Виртуална памет проблеми | AJLZ75 | Windows операционни системи | 8 | 31 Авг 2007 13:09 |
| Виртуална памет | CraigG | Windows операционни системи | 7 | 2-ро Aug 2007 02:37 |
| Какво е значението на виртуалната памет е малко? | pchopra65 | Windows операционни системи | 3 | 22 Юли 2007 03:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |