μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Virtual Memory Low

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9η Ιουλίου 2008, 15:41
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Virtual Memory Low

Όλα Hi,

Όταν λειτουργεί ο υπολογιστής μου (με τη χρήση των Windows XP) που θεωρώ ότι πολύ συχνά ένα ενημερωτικό εμφανιστεί στο κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης μου ενημέρωση μου ότι "εικονικής μνήμης των Windows είναι χαμηλό". Οι επιδόσεις του υπολογιστή επιβραδύνει σημαντικά.

Καταλαβαίνω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι υπολογιστές μου σκληρού δίσκου που χρησιμοποιείται για να αποθηκεύσει ένα μέρος της μνήμης RAM. Ωστόσο, το σύστημά μου πληροφορίες δείχνει ότι έχω 2.00GB συνολικής εικονικής μνήμης, της οποίας έχω 1.96GB διαθέσιμα, αν και η συνολική φυσική μνήμη είναι 256MB, με μόνο 17.61MB διαθέσιμα;

Υπάρχει τρόπος για να προσδιορίσεις τι είναι η μνήμη RAM και να χρησιμοποιηθούν για "καθαρίζει επάνω» για να το πω έτσι, ή θα χρειαστεί να αγοράσετε περισσότερη μνήμη RAM και να το εγκαταστήσει;

Παρακαλώ βοηθήστε.

Ευχαριστώ,

John
Old 9η Ιουλίου 2008, 16:31
Διαχειριστής Ομάδα

Default Virtual Memory Low

http://support.microsoft.com/kb/308417

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Εικονική μνήμη ρίξει Λειτουργικά συστήματα Windows 5 22 Ιουλ 2008 14:48
Άλλαξε την εικονική μνήμη muay Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 8 Ιαν 2008 12:16
Εικονική μνήμη προβλήματα AJLZ75 Λειτουργικά συστήματα Windows 8 31 Αυγ 2007 13:09
Εικονική μνήμη CraigG Λειτουργικά συστήματα Windows 7 2 Αυγ 2007 02:37
Ποια είναι η σημασία της εικονικής μνήμης είναι χαμηλή; pchopra65 Λειτουργικά συστήματα Windows 3 22 Ιουλ 2007 03:54
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.