![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi All, Kada se izvodi mom računalu (pomoću Windows XP) ne mogu naći da je prilično često upozorenja okvir se pojavljuje na dnu desna strana od moj zaslon informiranja mi se da "Windows Virtualna memorija je niska". Performanse računala znatno usporava. Shvaćam da je to zato što moj hard disk računala se koristi za pohranu jedan komad od RAM-a. Međutim, moj sistem informacija pokazuje da imam 2.00GB ukupne virtualne memorije, od kojih sam 1.96GB dostupna, iako fizički memorija 256MB ukupno je, sa samo 17.61MB dostupne? Da li postoji način utvrđivanja RAM što se koristi i za "čišćenje it up 'da tako kažemo, ili trebam kupiti i imati više RAM-a instaliranog? Please help. Hvala, Ivan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Virtualna memorija | proliti | Windows Operating Systems | 5 | 22. srpnja 2008 14:48 |
| Promijenjen virtualne memorije | muay | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 8. siječanj 2008 12:16 |
| Virtualna memorija problemi | AJLZ75 | Windows Operating Systems | 8 | 31. kolovoz 2007 13:09 |
| Virtualna memorija | CraigG | Windows Operating Systems | 7 | 2. kolovoz 2007 02:37 |
| Koji je značaj virtualna memorija bude niska? | pchopra65 | Windows Operating Systems | 3 | 22. srpnja 2007 03:54 |
| Thread Tools | |
| |