![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi All, Važiuojant Mano kompiuteris (Windows XP) Manau, kad gana dažnai įspėjimo langas, apačioje dešinėje pusėje mano ekrano informavo mane, kad "Windows" Virtualioji atmintis yra mažas ". Iš kompiuterio našumą pastebimai sulėtėja. Aš suprantu, kad tai yra, nes mano kompiuteryje kietajame diske yra naudojamas laikyti RAM riekė. Tačiau, mano sistemos informacija rodo, kad aš 2.00GB viso virtualiosios atminties, iš kurios aš 1.96GB galima, nors ir fizinės atminties, iš viso yra 256, tik su 17.61MB rasti? Ar yra nustatyti, kokios RAM yra naudojama ir "valymo it up", taip sakant Beje, ar reikia, kad galėčiau nusipirkti daugiau RAM ir jį įdiegti? Please help. Ačiū, John |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mano sistema: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Virtualioji atmintis | sąsiauris | Windows "operacinės sistemos | 5 | 22 liepa 2008 14:48 |
| Pasikeitė Virtualioji atmintis | muay | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 8 sausis 2008 12:16 |
| Virtualios atminties problemos | AJLZ75 | Windows "operacinės sistemos | 8 | Rugpjūtis 31, 2007 13:09 |
| Virtualioji atmintis | CraigG | Windows "operacinės sistemos | 7 | 2 rugpjūtis 2007 02:37 |
| Kas yra virtualios atminties svarba yra maža? | pchopra65 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 22 liepa 2007 03:54 |
| Temos įrankiai | |
| |