![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých, Pri spustení počítača (Windows XP) som zistila, že docela často záznamu okno na pravej dolnej strane obrazovky informujúci o mojej mi, že "Windows virtuálnu pamäť je nízka". Výkon počítača výrazne spomaľuje. Chápem, že je to preto, že môj počítač disk sa používa pre ukladanie skýva RAM. Avšak, môj systém informácií vyplýva, že som +2,00 gigabajt celkom virtuálnu pamäť, z ktorej som +1.96 gigabajt k dispozícii, aj keď v celkovej fyzickej pamäte je 256megabajt, len s +17,61 megabajt k dispozícii? Existuje spôsob, ako identifikovať, čo RAM je používaná pre a 'čistící to' tak hovoriť, alebo si musím kúpiť väčšiu RAM a mať nainštalovaný? Prosím pomôžte. Vďaka, John |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Hybr! D
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Virtuálna pamäť | prístrešok | Operačné systémy Windows | 5 | 22. júl 2008 14:48 |
| Zmenil virtuálnej pamäte | Muay | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 8. január 2008 12:16 |
| Virtuálna pamäť problémy | AJLZ75 | Operačné systémy Windows | 8 | 31. august 2007 13:09 |
| Virtuálna pamäť | CraigG | Operačné systémy Windows | 7 | 2. augusta 2007 02:37 |
| Aký je význam virtuálnej pamäte je málo? | pchopra65 | Operačné systémy Windows | 3 | 22. júla 2007 03:54 |
| Thread Tools | |
| |