![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Алл, Када се изводи мом рачунару (помоћу Уиндоуси КСП) не могу наћи да је прилично често упозорења оквир се појављује на дну десна страна од мој екран информисања ми се да "Уиндоус Виртуална меморија је ниска". Перформансе рачунара знатно успорава. Схватам да је то зато што мој хард диск рачунара се користи за складиштење један комад од РАМ-а. Међутим, мој систем информација показује да имам 2.00ГБ укупне виртуалне меморије, од којих сам 1.96ГБ доступна, иако физички меморија 256МБ укупно је, са само 17.61МБ доступне? Да ли постоји начин утврђивања РАМ што се користи и за "чишћење ит уп 'да тако кажемо, или требам купити и имати више РАМ-а инсталираног? Плеасе хелп. Хвала, Иван |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Виртуална меморија | пролити | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 22. јула 2008 14:48 |
| Измењен виртуалне меморије | муаы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 8 јануар 2008 12:16 |
| Виртуална меморија проблеми | АЈЛЗ75 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 31 аугуст 2007 13:09 |
| Виртуална меморија | ЦраигГ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 2 аугуст 2007 02:37 |
| Који је значај Виртуална меморија буде ниска? | пцхопра65 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 22. јула 2007 03:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |