![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм начинаещ общо (с други думи не говорим техно ще се разбира), които работят по предназначение построен, основни PC. Аз съм с постоянни виртуална памет предупреждения пръкват на компютъра и съм в състояние да работят повече, отколкото в интернет в едно и също време с не повече от няколко прозореца и работи наведнъж. Ползвам AOL и наскоро отиде безжична с NETGEAR безжичен рутер модем кутия нещо. Имам 24,32 ГБ свободно пространство от общия капацитет на 38,15 GB. Направих проверка на компютъра и той каза, че имам 256 МБ памет. За виртуална памет настройка страница е определен на максимум 382, като следвате инструкциите на Microsoft помогне. Ползвам Windows XP Мога AMY един часа предлагат ми съвет как да отида в моя компютър работи ефективно отново. Имам включена цялата информация, мисля, че могат да бъдат от значение, но в действителност Нямам представа, така съм щастлив да отговори на всички въпроси, за да получите тази сортирани. Всички помощ и приноса поздравява Благодаря Anja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие се нуждаят от повече памет, бих казала, 256MB памет, по XP е родила минимални
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Как мога да получа повече памет? Знам, че има различни видове памет (или поне мисля, че там са), това, което мога да получа, колко ще струва и т.н. |
|
| |||
| |||
| Изтегляне на CPU-Z от ТУК , които ще ви кажа типа памет имате, след като разберете ние можем да се определи почивка
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Имам 256 MBYTES на SDRAM Има ли друга информация, необходима? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вашият компютър използва виртуална памет (страница файл на твърдия диск), тъй като имате такова малко количество системна памет (256MB).
Така или купуват повече системна памет, или да увеличите размера на страницата file.From публикацията си, че изглежда така, като че ли вече са увеличили размера на файла на страницата с препоръчителните размери и вие все още се nagged за не достатъчно добре, така купуват повече система памет е добра advice.You може разбира се увеличи размера на страницата файл допълнително, но ако искате по-добро изпълнение купуват повече системна памет, 256MB е доста ниско друга 256MB wouldnt бъде прекалено скъпо. Моята система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Предлагам ви да 1 GB или най-малко 512 MB за Ур овен БТ U трябва да knw Уот е версията е 100 или 133 (най-вече новите компютри се използват 133) и още едно нещо се опита да провери Ур задача ръководител Пет U чувстват компютърът е изостават и отидете в раздела performance.see, ако Ур ангажират такса е по-голям от Ур физическа памет. Ако отговорът е да, отколкото U трябва да увеличи Ур овен. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Долчинка Географска ширина Лаптоп - Нисък Виртуална памет Проблеми | Chinadoll | Windows операционни системи | 8 | 21 Юни 2009 00:33 |
| Виртуална памет | проливат | Windows операционни системи | 5 | 22 Юли 2008 14:48 |
| Виртуална памет Ниска | iguana | Windows операционни системи | 1 | 9 Юли 2008 16:31 |
| Виртуална памет | CraigG | Windows операционни системи | 7 | 2-ро Aug 2007 02:37 |
| Какво е значението на виртуалната памет е малко? | pchopra65 | Windows операционни системи | 3 | 22 Юли 2007 03:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |