![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem celkem novic (jinými slovy žádný techno mluvit budou rozumět) pracuje na účelu vybudované základní PC. Já jsem s konstantní virtuální paměti varování odprýskávání na počítači a jsem schopen pracovat více, než je internet najednou s více než pár oken a běží najednou. I use AOL a nedávno odešla bezdrátové s Netgear bezdrátový router modem Schránka věc. Mám 24,32 GB volného místa z celkové kapacity 38,15 GB. Dělal jsem kontrolu počítače, a řekl, že jsem se 256 MB paměti. Virtuální paměť nastavení Stránka byla stanovena na maximálně 382 podle pokynů na webu Microsoft pomoc. I use Windows XP Může Amy jedna nabídka mi poradit, jak si svůj počítač běží efektivně znovu. Mám zahrnuty všechny informace, myslím, že by mohlo být důležité, ale ve skutečnosti nemají žádnou představu tak jsem rád zodpoví jakékoliv otázky, aby si to setříděno. Všechny nápovědy a vstupní vítána Děkujeme vám Anja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potřebujete více paměti, bych řekl, 256MB paměti na XP je minimum
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Jak mohu získat více paměti? Vím, že existují různé druhy paměti (nebo alespoň myslím, že existuje), co mohu získat, kolik bude stát atd. |
|
| |||
| |||
| Stáhnout CPU-Z z ZDE , že vám řeknou, typ paměti máte, jakmile jsme zjistili, můžeme zjistit, zbytek
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Mám 256 MB SDRAM pro Je jakékoli další potřebné informace? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Váš počítač používá virtuální paměť (stránkovací soubor na pevném disku), protože jste tak malém množství paměti (256megabajt).
Takže buď koupit více paměti nebo zvýšení velikosti stránky file.From váš post to vypadá, jako kdyby jste již zvýšil velikost stránkovacího souboru na doporučenou velikost a ještě jste získali obtěžovaný asi nemají tak dobře nakoupili více systému paměti je dobré advice.You lze samozřejmě zvětšit velikost stránkovacího souboru dále, ale pokud chcete lepší výkon koupit více paměti, 256MB je poměrně nízká 256megabajt jiného bych být příliš drahé. Můj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Doporučuji vám dát 1 GB nebo alespoň 512 MB RAM pro ur bt u potřeba knw co je verze je 100 nebo 133 (většinou nových PC je pomocí 133) a ještě jedna věc, zkuste zkontrolovat ur úkolem manažera boule u cítit počítače pokulhává a přejděte na kartu performance.see pokud ur zavázat poplatek je větší než ur fyzické paměti. Pokud ano, než by se měla zvýšit u ur ram. |